VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNÜN EN GÜZEL HABERİ

12 Haziran 2017

...................

Bolu’da, alışveriş yapmak için gittiği hal pazarında poşet içinde yaklaşık 5 bin lira bulan bir vatandaş zabıta ekipleri aracılığıyla parayı sahibi ulaştırdı. Ersin Kahraman isimli vatandaş tarafından bulunan ve parasına kavuşan Mustafa Gök isimli yaşlı adam büyük mutluluk yaşadı.  

Edinilen bilgiye göre, İhsaniye Mahallesi’nde kurulan hal pazarına alışveriş yapmak için giden Ersin Kahraman isimli vatandaş alışveriş yaptığı sırada yerde naylon poşet içine sarılmış para olduğunu fark etti. Yerde bulduğu parayı alan Kahraman, hal pazarında bulunan zabıta ekiplerine parayı sayarak teslim etti.

YERE DÜŞÜRMÜŞ

Buluntu paranın zabıta ekiplerine teslim edilmesinden yaklaşık yarım saat sonra, Mustafa Gök isimli yaşlı bir vatandaş ise parasının kaybolduğunu belirterek zabıta ekiplerine ihbarda bulundu. Kaybettiği paranın miktarını soran zabıta ekiplerine Gök, “poşet içine sarılı halde 3 bin Türk lirası ve 500 dolarım vardı” dedi.  Ersin Kahraman’ın yerde bularak zabıtaya teslim ettiği para ile Mustafa Gök’ün kaybettiği paranın miktarlarının aynı olduğu anlaşılınca, ekipler yaşlı adamın parasının bulunduğunu belirterek kendisine iade ettiler.

2 yorum yapılmış
  • Abidinmelek
    13 Haziran 2017 • 06:45
    Kın tır. Adama bari harçlık verseydin bari de adam sevin şeydi sen parayı alınca seviniyor sun yaaa
  • Hilal
    25 Haziran 2017 • 02:43
    Tam abidinsin doğru okusana haberi.yaşlı adam parayı vereni görmemişki. Kimi karşılıksız iyilik yapar kimi de sen gibi cebini düşünür.Kıntır bencil seni.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.