VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 12 HAZİRAN PAZARTESİ

12 Haziran 2017

.................

  1-Seben İlçesi Tepe köyü halkından, Hatice EMRE'nin eşi, Ramazan ve Nesrin EMRE'nin babaları, Öznur EMRE'nin kayınpederi, Öykü, Şevval ve Arda'nın dedeleri, Köy Hizmetlerinden emekli; Nurettin EMRE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacasu Santral Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

  2-Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Yeniyurt köyü halkından, Merhum Cemal YILMAZ'ın eşi, Emin, Mehmet, Yusuf ve İsmail YILMAZ'ın anneleri, Kemal SAYAR'ın kayınvalidesi; Lütfiye YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kaynaşlı Sarıçökek Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Dörtdivan Seyitaliler Köyü halkından, Halil ESENER'in kızı, Kemalettin  ESENER'in yiğeni; Gülbahar ESENER AYDIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Ömerler Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Gerede İlçesi Kitirler Mahallesi sakinlerinden Merhum Salih Ergök'ğn eşi, Merhum Hidayet Yurdasal'ın, Şerafettin Şimşir'in ve İrfan Koyunoğlu'nun kayınvalideri Şerife Şimşir'in annesi; Nezaket ERGÖK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

5-Kültür mahallesi halkından, emekli trafik polisi Merhum İrfan TEKİN'in eşi, Öner, Önder TEKİN, Şaduman BANDAKÇIOĞLU ve Asuman İYİGÜN'ün anneleri, Özlem, Özcan, Dilara BANDAKÇIOĞLU, Mustafa, Ceyhun İYİGÜN'ün anneanneleri, Caner ve Nihat TEKİN'in babaanneleri, İsmet BANDAKÇIOĞLU, Hidayet İYİGÜN, Gülcan ve Şule TEKİN'in kayınvalidesi; Hamide TEKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür mahallesi Öksüz Tekke Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.