VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUTLU'DAN DAHA MUTLUSU YOK

11 Haziran 2017

......................

Bolu’da ortopedik engelli olan Mutlu Şalkamcı’nın hayali Ülkü Ocakları’nın çabaları sonrasında gerçekleşti. Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, “Ülkü Ocaklarını yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanımız ve bu evrede bizleri destekleyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Bolu’nun Çukurören Köyü’nde oturan ve belden aşağısında engeli bulunan Mutlu Şalkamcı’ya verdiği sözü tuttu. Bolu basınında, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyadan belden aşağısı engelli Mutlu Şalkamcı için akülü sandalye yardımı istendi. Bolulu hayırseverler bu ricaya duyarsız kalmadı. MHP İl Başkanı Adem Evcil ile Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül tarafından Mutlu Şalkamcı‘ya akülü sandalye teslim edildi.

“ÜLKÜCÜ SÖZÜNÜN ERİDİR”

İsmail Akgül, “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğimiz Mutlu kardeşimiz ve ailesine verdiğimiz sözü tutarak akülü sandalyeyi kendilerine teslim etmiş bulunuyoruz. Ülkü Ocaklarını yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanımız Adem Evcil ve bu evrede bizleri destekleyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ülkücü sözünün eridir dedik yaşamımızın her safhasında şerefimiz ve onurumuzla yaşamanın gururunu yaşadık. Ülkü ocakları olarak mutlu kardeşimizi sadece sandalye ile değil diğer ev ihtiyaçları konusunda da her daim yanında olacağız. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder Ülkücü Hareket ilelebet var olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

  • MUTLU'DAN DAHA MUTLUSU YOK
  • MUTLU'DAN DAHA MUTLUSU YOK
  • MUTLU'DAN DAHA MUTLUSU YOK
1 yorum yapılmış
  • RAMAZANZMEZ
    11 Haziran 2017 • 12:27
    VEFALI TÜRK GELDİ YİNE YOL VER TÜRKÜN BAYRAGINA VAR OLSUN IRKIMIZ ÇİNE BEDEL KIRKIMIZ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.