VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇAKICI'DAN ÇOK SERT FETÖ TEPKİSİ

11 Haziran 2017

....................

Bolu F Tipi Cezaevi’nden Kırıkkale F Tipi Cezaevi’ne nakledilen Alaattin Çakıcı naklinin FETÖ tarafından yapıldığını iddia ederek, “Ulan CİA’nin iti FETÖ Kırıkkale T tipinde bin yüz kişisiniz, beni öldürecek sizde yürek varmı, alın Pensilvanyadan emir yapamıyorsanız ananız eskimiştir” dedi.

Alaattin Çakıcı, yaptığı açıklamada “Ölümcül hasta iken Bolu Köroğlu Hastanesinde daha evvel büyük ameliyat geçirdim. Sonra KOA krizinden süresiz yatırıldım, ve 30 seans hafta da iki gün başhekim ve 3 doktor Nuray O. denen kadın mı yoksa erkek düşmanı, feminist beni yatıran kadında onayı var uygundur demiştir. Ankara’da benden rahatsız olan görevlilermi yoksa devletin siyasi kanadındaki FETO’cu şerefsizlerin emriylenmi 15 hastalığı olan yatan hastayı metezoru tahliye ediyorlar vede bana sormadan doktor raporuyla seyahat edebilir mi edemez mi, yasal olarak sormaları lazımken hastane başhekimi Nuray hanım diğer 5 imzayı koyan doktor havadan, karadan seyahat edebilir can güvenliği sorunu yoktur demişlerdir” diye konuştu.

“GÜVENDİĞİNİZ AB, ABD SİZİ NEREYE KADAR KORUR”

“Bu anası eskimişlere soruyorum, sizler devletin içindeki fetöcülerden mi emir aldınız halen mecliste 80 tane FETO’ cü olduğu bilinmektedir Allah’tan başka kimseye boyun eğmem. Ulan CİA’nin iti FETÖ Kırıkkale T tipinde bin yüz kişisiniz, beni öldürecek sizde yürek varmı, alın Pensilvanyadan emir yapamıyorsanız ananız eskimiştir. Eğer sizin parmağınız varsa Kırıkkale’de alayınıza ve FETÖ’ye küfür ettim tüm cezaevi biliyor bende buradayım sayın Tayyip Erdoğan’ın dışında hükümete yakın emir verilmişse adamsanız beni öldürün. Bu kapının önüne gelen yaşlı, kadın çocuk dışındaki FETÖ itleri size serum takarım, bunu her yattığım ilde de aynısını yaparım. Güvendiğiniz AB, ABD sizi nereye kadar korur. Evet çok hastayım ama Rabbime hamd olsun yürüyorum, konuşuyorum kendimide koruyacak kadar fiziksel gücüm var. Adım Alaattin Çakıcı hangi tür Vatan haini denemek isterse adliyede, hastanede, hapishanede denemezlerse kahpe analılardır” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.