VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE EN GÜZEL KARNE HEDİYESİ

9 Haziran 2017

..................

Bolu’nun Seben ilçesinin Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, “2016-2017 eğitim ve öğretim yılının son günü olması sebebiyle Seben’deki okullarda düzenlenen törenlerde başarılı olan öğrencilere bisiklet hediye etti.

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının son günü sebebiyle Seben Atatürk İlkokulu, Seben Ortaokulu ve Seben Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, okul müdürleri, öğretmenleri ile öğrenciler ve velileri katıldı.

“BAŞARINIZ DAİM OLSUN”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin başarıları göğsümüzü kabartıyor. Sizleri yetiştiren başta aileleriniz olmak üzere değerli öğretmenlerinize ne kadar minnet duysak az. Hayatınızın her anında başarılarınızın aynı şekilde devam etmesini temenni ediyorum. Başarınız daim olsun” dedi. Başkan Özbağ, konuşmasının ardından Seben Atatürk İlkokulu, Seben Ortaokulu, Seben Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde okuyup 1, 2 ve 3’üncü olan 15 öğrenciye karne hediyesi olarak bisiklet hediye etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.