VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ULAŞIM SABAH SAATLERİNDE KAPATILDI

8 Haziran 2017

.......................

TEM Otoyolu Kaynaşlı Kavşağı ile Abant Kavşağı arasında kalan kısım, yol yapım çalışmaları nedeniyle Ankara istikameti sabah saatlerinde ulaşıma kapandı. Sürücüler D-100 Kaynaşlı gişelerinden D-100 karayoluna yönlendiriliyor. Ulaşım 22 Haziran tarihinde tekrar açılacak.

Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada, Anadolu Otoyolu Kaynaşlı Kavşağı ile Abant Kavşağı arasında kalan kısmın yol yapım çalışmaları nedeniyle kapalı olduğu, ulaşımın bu bölümünün D-100 karayolundan sağlanacağı duyuruldu. Yolun Ankara istikameti ise bugün ekipler tarafından trafiğe kapatıldı. Sürücüler Kaynaşlı gişelerine yönlendirilirken, D-100 karayolunda bu sebeple trafik yoğunluğu oluştu. Ankara istikametine giden sürücüler Bolu Dağını kullanmak zorunda kalırken, "Zor oluyor fakat bunlar yapılması gereken çalışmalar" ifadelerini kullandı.

VALİLİK AÇIKLAMASI

Öte yandan, Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı arası kontrol kesiminde derz yenileme çalışmaları nedeniyle, İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım D-100 Karayolundan sağlanacaktır. Bu uygulama 8 Haziran 2017 tarihinden 22 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecektir. Yol kapatması yapılan kesimlerde trafik kontrollü olarak verileceğinden, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması gerekmektedir" denildi.

  • ULAŞIM SABAH SAATLERİNDE KAPATILDI
  • ULAŞIM SABAH SAATLERİNDE KAPATILDI
  • ULAŞIM SABAH SAATLERİNDE KAPATILDI
  • ULAŞIM SABAH SAATLERİNDE KAPATILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.