VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 4 MAYIS PAZAR

4 Haziran 2017

.....................

1- Kıbrıscık İlçesi Alanhimmetler Köyü halkından, Ekrem CABA'nın eşi, Fatma CABA AKATAY ve Faruk CABA'nın anneleri, Harun AKATAY'ın kayınvalidesi Merhum Yaşar ve Havva DOĞAN'ın kızı Abdurrahman DOĞAN'ın kardeşi, Ayten AYTAR, Nurten BARLAS, Süleyman DOĞAN'ın ablaları; Fadime CABA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Balcı Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Mudurnu İlçesi Keçikıran Köyü Çobanlar Mahallesi halkından, Mehmet ve Hayriye TAŞGIN'ın oğlu, Döndü TAŞGIN'ın eşi, Yavuz ve Ertuğrul TAŞGIN'ın babası, Şahan ve Nurhan TAŞGIN'ın kardeşi; Orhan TAŞGIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Keçikıran Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Ömerler Köyü halkından Merhum Hüseyin ÇELİKCAN'ın eşi, Rahmi ve İlhami ÇELİKCAN'ın anneleri, Mehmet ÇELİKCAN'ın ablası, Nuriye ve Abdullah ÇELİKCAN'ın halaları; Emine ÇELİKCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ömerler Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.