VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 31 MAYIS ÇARŞAMBA

31 Mayıs 2017

.......................

1-Yenisefa köyü halkından, Fatma TARHAN'ın eşi, Nezaket ÖZDOĞAN, Sabire EREN, Nimet ÇETİN, Seher DURSUN ve Mehmet TARHAN'ın babası; İsmail TARHAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yenisefa Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Mengen İlçesi Arak Köyü Kayalar mahallesinden Birol, Sercan ve Volkan Demirer’in babaları, İlçemiz esnaflarından Sedat Özcan ve Yalçın Şentürk’ün kayınpederi, Aytaç DEMİRER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Arak Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası  köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Çepni Köyü halkından, Sümer Mahallesi sakinlerinden Kemal ve İlhan YILMAZ'ın babası, Şen YILMAZ'ın eşi, Mehmet YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çepni Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Gerede İlçesi Salur köyünden, Sefa Acar'ın babası, Ömer Faruk Acar'ın dedesi. İrfan Acar'ın abisi, Ali Osman Oğur ve Kemal Tınmazol'un kayınbiraderi, Harun Oğur ve Mustafa Tınmazol'un dayısı, İbrahim ve Ünal Acar'ın amcaları; Ömer ACAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Salur Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.