VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HABERE KIZIP MAHMUT ALAN'A SALDIRDI

30 Mayıs 2017

........................

www.bolubakis.com internet sitesinin sahibi Mahmut Alan yaptığı bir haber sonrasında işadamı Sedat Tarakçı’nın saldırısına uğradı. Alan, “FETÖ’nün şirketi olan Polat A.Ş. ile ilgili haberimizden sonra şirketin ortağı FETÖ tutuklusu Suat Tarakçı’nın abisi  Sedat Tarakçı işyerime gelerek, ’Biz şerefimiz için yaşarız’ diyerek masaya vurdu ve saldırdı” dedi.

Edinilen bilgiye göre, olay İzzet Baysal Caddesi’ndeki Akdeniz Sofrası isimli işyerinde meydana geldi. Bolu Bakış isimli internet sitesinde FETÖ’nün Bolu’daki şirketi Polat A.Ş. ile ilgili haber yapan site sahibi Mahmut Alan, haberde şirketin ortakları arasında tutuklu bulunan Suat Tarakçı’yı da gösterdi.

“BU ŞEKİLDE İŞYERİME GİREMEZ”

Haberden sonra Suat Tarakçı’nın abisi işadamı Sedat Tarakçı işyerine giderek Mahmut Alan’a saldırmaya kalkıştı. Araya girenler Tarakçı’yı dışarıya çıkarttı. Olay ile alakalı açıklama yapan Mahmut Alan, “Biz kendisinden bu işyerini 2015’e kiraladık. O tarihten bugüne ortaklarımızı değiştirmek zorunda kaldık. En son Fatih İnce ile beraber kiralayıp devam ettik. Son 2 ay kirasını ödeyemedik. Devamlı arayarak baskı yaptı ödeyin diye ve haklıda. Kim olsa alacağını ister. Bir haftadır iyice sıkıştırmaya başladı. Bugün Bolu basınında yer alan ve benimde BOLU BAKIŞ sitemde yayınladığım “POLAT A.Ş. FETÖnün baş firması” haberleri çıkınca, kardeşi olan ve Polat A.Ş.’nin ortağı olmaktan tutuklu Suat TARAKÇI’nın abisi Sedat Tarakçı işyerine girer girmez “Biz şerefimiz için yaşarız” diyerek masaya vurdu ve bana doğru hamle yaptı. Kendisini itekleyerek kapıya çıkmasını ve iş yerini terk etmesini söyledim. Araya girenler oldu. Bir ara elini beline attı sandım ama yanılmışta olabilirim.Paramı da vereceksin burayı da boşaltacaksın dedi. Bende mahkemeye gitmesini ve kiraladığı iş yerine bu şekilde giremeyeceğini söyledim. 155 Polisi aradım olayı bildirdim” dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri şahısları olay yerinden uzaklaştırdı. 

2 yorum yapılmış
  • durust
    31 Mayıs 2017 • 02:31
    Birakin bu işleri sadede gelin sadedeeee yapılacak bir sürü haber var onlarin pesine düşün ama nerdeeeeeeee sizde o yürek
  • Neeeee
    2 Haziran 2017 • 21:07
    Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.