VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇ KADININ AYAĞINA DEMİR ÇUBUK SAĞLANDI

30 Mayıs 2017

.........................

Bolu’nun İzzet Baysal Caddesi’nde devam eden çalışmalar sırasında yolda yürüyen bir kadının ayağına demir çubuk saplandı. Acı içinde yerde yatan kadının yardımına vatandaşlar yetişti.

Trafiğe kapanarak beton zemin uygulanan İzzet Baysal Caddesinde bilindiği üzere beton zemin kullanılamaz hale gelmiş caddede beklenen verim alınamamıştı. Tekrar harekete geçen Bolu Belediyesi, beton zemin kaldırılarak yerine renkli asfalt yapmak için kolları sıvadı. Beton zeminin kaldırılması sırasında açıkta kalan demirler ise tehlike saçıyor.

ACI İÇİNDE YERDE KALDI

Akşam saatlerinde caddede yürüyen genç bir bayanın ayağına açıkta kalan demir ucu saplandı. Feryatla yere yığılan kadının yardımına vatandaşlar koştu. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alındı. Vatandaşlar açıkta kalan demirlerin tehlike saçtığına dikkat çektiler.

5 yorum yapılmış
  • Yaman
    30 Mayıs 2017 • 04:05
    Şeritle kapalı alana girmiş normal yani kendi düşen ağlamaz
  • MA
    30 Mayıs 2017 • 04:28
    Belliydi böyle olacağı.Önceki gün de benim ayağım takıldı,gözümün gördüklerini ayağımla büktüm.Belediyenin bir türlü sonuca ermeyen, tedbirsiz,takipsiz ne idüğü belirsiz yol çalışmalarından bıktık artık.
  • armaanbabayiit
    30 Mayıs 2017 • 10:03
    "BOLU BELEDIYESI' NE KALDIRIM VE YOL ISGALI ILE ILGILI ISTEGINIZ 169996 BASVURU NOSU ILE KAYIT ALTINA ALINMISTIR.TESEKKUR EDERIZ.ILGILI BIRIMDEN GELEN YANIT DOGR B002" bolu belediyesinden bana gelen bu bu sms mesajı 21 mayıs tarihli ve saat 22 civarı bolu belediyesini arayarak böyle bir kaza olasılığını anlatarak önlem alınması konusundaki uyarımla alakalı. Ne önlem var ne birşey. Vatandaşın yerinde olsam tazminat davası açarım ve ben de destekçisi olurum. Oy istemek t
  • Hdayi
    30 Mayıs 2017 • 12:36
    Bilinçsizce bir iş yapılırsa daha çok sökülüp ve yapılır
  • Dilek
    31 Mayıs 2017 • 00:50
    Kesinlikle şeritle kapali falan değil her yaz bu çalışmalar yapılıyor gereksiz yere Allah korumuş gözüne falan gelseydi nasıl verirlerdi bunun fesabini
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.