VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"GELECEK SEZON DAHA BÜYÜK HEDEFLER..."

30 Mayıs 2017

...................

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Karşılaşmayı kaybettik ondan dolayı üzgünüz ama biz Boluspor’da bu sezon çok şey kazandığımızı düşünüyorum. Çünkü tamamen yeni kurulmuş bir takım, yeni oluşmuş bir yönetim kurulu, yeni oluşmuş bir teknik ekip. Sezon başından beri hep söylemiş olduğumuz ilk 6’yı gerçekleştirdik. Bundan dolayı mutluyuz” dedi. Çapa öte yandan, maçın hakemine sert tepki gösterdi.

Boluspor play-off yarı final iki maçında da rakibine aynı skorla 2-0 mağlup olurken, Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa maç sonunda karşılaşmanın orta hakemi Hüseyin  Göçeke tepki gösterdi. Çapa, “Mağlup olduğunuz zaman bahaneler hep söylenir, ne derece değere alınır o da birşeyi değiştirmiyor ama söylemekte bence fayda var. Şimdi, iki karşılaşmaya baktımığız zaman Özgür’e ve Ramazan’a ilk dakikalarında Göztepe’de verilen sarı kartlar, bugün de bakıyorsunuz Santos’a verilen kart. Diğer taraftan rakibin yaptığı faullere bakıyorsunuz, bunlar es geçiliyor. Belirli bir mevkiide etkili olan futbolcuları maçın daha 30’uncu dakikasına varmadan bu şekilde cezalandırırsan ondan sonraki süreç tamamen değişik geçiyor” şeklinde konuştu.

“GELECEK SEZON DAHA BÜYÜK HEDEFLER…”

Karşılaşmaya gelen taraftarlara ve kendilerine güvenen Boluspor yönetimine teşekkür ederek, gelecek sezon daha büyük hedefleri olduğun söyleyen Fuat Çapa şunları kaydetti:

“Karşılaşmayı kaybettik ondan dolayı üzgünüz ama biz Boluspor’da bu sezon çok şey kazandığımızı düşünüyorum. Çünkü tamamen yeni kurulmuş bir takım, yeni oluşmuş bir yönetim kurulu, yeni oluşmuş bir teknik ekip. Sezon başından beri hep söylemiş olduğumuz ilk 6’yı gerçekleştirdik. Bundan dolayı mutluyuz. Taraftarlarımızı tekrar stada çekebildiğimiz için mutluyuz. Çünkü Bolu futbol şehri olduğunu çok güzel bir şekilde gösterdi. Taraftarlarımıza teşekür ediyorum. Biz galip geldiğimiz zaman bağırlarına bastılar, aynı zamanda mağlup olduğumuz zaman da bastılar. Başkana ve yönetim kuruluna da teşekkür etmek istiyorum. Çünkü ligde çok sayıda değişiklikler oldu. Biz çok iyi başladık, ortada sancılı bir süreç yaşadık. O süreçte bize olan güvenlerini tutup sezon sonuna kadar inanmamaları bizim adımıza sevindiriciydi. Gelecek sezon için hedeflerimiz değişik olacak. Çünkü geçtiğimiz sezon lige başladığımızda 3 tane kadromuzda olan oyuncumuz vardı. Gelecek sezon ise 12-13 tane oyuncumuz olacak. Yapacağımız 4-5 tane doğru transferle başkanımızın da daha önce açıkladığı gibi şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız.”

1 yorum yapılmış
  • RATKILI
    29 Mayıs 2017 • 22:44
    HAKEM KARTLARDA TARAFLIYDI FUAT HOCA. SANTOS UN 6. DAKİKADA ÖNÜNÜ KESTİ.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.