VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAYIRSEVER İŞADAMI HAYATINI KAYBETTİ

28 Mayıs 2017

..........................

Bolu’nun tanınmış işadamlarından Tamer ve Tanju Çizmecioğlu’nun babaları Mustafa Çizmecioğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir süreden bu yana Özel Çağsu Hastanesi’nde tedavi gören hayırsever işadamı Mustafa Çizmecioğlu, bugün hayata gözlerini yumdu. Kalıcı Konutlar’da bulunan Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi’ni yaptıran Çizmecioğlu’nun cenazesi Siteler Camii’nde kılınan öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı’nda defnedildi.  

3 yorum yapılmış
  • HSEYNUSTA
    28 Mayıs 2017 • 11:52
    AİLESİNE BAŞSALIGI DİER ALLAHIM SABIRLAR VERSİN ALLAHIM TAHSİLATINI AFFETSİN MEKANI CENNET OLSUN BOLUMUZADA VERMİŞ OLDUGU İŞ İMKANLARI VE HİZMETLERİNDEN DOLAYI TŞK EDERİZ GÜMÜŞ HANEDE ÇALİŞ MAKTAYIM HABERİ DUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM BEN ZATEN ALBAYRAK LOJİSTİKTE ÇALIŞİRKENDEN ONLARLAN YANİ ÇİZMECİLERLEN HEP AYNI YERDE ÇALIŞİYORDUK ÇİMONTO FABRİKASINDAN NAKLİYE ÇOK EMEGİ VAR BOLUDA BOTUN BOLUMUZUN BAŞI SAG OLSUN ONLARIN TÜM ŞÖFÖRLERİNİNDE BAŞİ
  • smailDikerler
    28 Mayıs 2017 • 13:07
    Bolu'daki 10-15 yıllık hayatımda yakından tanıdığım, öncelikle çok mütevazı ,sakin,samimî iyi bir insan ve işadamıydı.Allah rahmet eylesin, yakınlarına ve sevdiklerine Allah sabırlar versin. Tanju ve Tamer kardeşlerime de başsağlığı diliyorum..
  • MehmetAysan
    30 Mayıs 2017 • 01:02
    Allah Rahmet eylesin cennet mekani olsun .sevdiyim bir insandi Tanju ve Tamer kardesim Sizede sabirlar diliyorum Başiniz sag olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.