VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TARAFTARLARDAN SERT TEPKİ

27 Mayıs 2017

.........................

Boluspor taraftar grupları Yarenler ve Cadde14 ortak yaptıkları basın açıklamasında Göztepe Teknik Direktörü patronu Yılmaz Vural’ın, “Maç 9-0 biterdi açıklamalarına yaptığı açıklamalardan dolayı tepki gösterdi.

KAMUOYUNA DUYURULUR

“25 Mayıs Perşembe günü İzmir’de oynadığımız Göztepe müsabakası sonrası Göztepe teknik direktörü Yılmaz Vural’ın yaptığı açıklamalar mesleki yetersizliğini bir kez daha ortaya koymuştur. Teknik direktörlük yeteneği sınırlı olan malum kişi Perşembe akşamı oynanan maçı 9 değil 99 kere seyretse bile sahadaki futbolu analiz edemeyecek teknik kapasitedir. Kendisi futbolcularının saha içinde neden yumruk yumruğa kavga edecek dereceye geldiğini araştırsın, maçın teknik analizi için ipuçları yakalar.”

“TERBİYESİZ AHLAKSIZ AÇIKLAMA”

“Maçın hakkı, sonucu 9-0 olmalıydı gibi yaptığı haddini aşan, terbiyesiz, saygısız açıklamalardan sonra İzmir’in ve Türkiye’nin güzide takımlarından biri olan Göztepe Spor Kulübü’nün, çalışanına gereken ikazları yapacağına ve yaptırımları uygulayacağına inanıyoruz. Türk futbolunda rakibini aşağılayan, küçük görmeye çalışan bu tarz insanlar her zaman oyun dışında kalmalıdır. Bu bağlamda Pazartesi günü oynanacak olan rövanş maçına bütün taraftarlarımızı ve Bolu halkımızı davet ediyoruz. Tribünleri doldurup takımımıza 90 dakika destek ile Yılmaz Vural’a en güzel cevabı saha içinde verelim. Haydi Bolu! Gün imkansız gibi gözükeni başarma, inancı zafere çevirme günüdür.”

1 yorum yapılmış
  • asi
    27 Mayıs 2017 • 07:20
    Doğru demis
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.