VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 27 MAYIS CUMARTESİ

27 Mayıs 2017

......................

1-Dörtdivan İlçesi Çetikören köyü halkından Mehmet Emin, İhsan, Süleyman  ÖZEL ve Nazife ASLANDOĞDU'nun babası, Durmuş ÖZEL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Çetikören Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilcektir.

2-Kuzörenemirler köyü halkından Merhume Kadriye KARABACAK'ın eşi, Murat KARABACAK ve Fatma ALPARSLAN'ın babası, Gülten KARABACAK ve Metin ALPARSLAN'ın kayınpederi, Gökhan, Tuğba, Enes ve Burak'ın dedeleri; Mehmet KARABACAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kuzörenemirler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

 3-Seben İlçesi Bozyer köyü halkından Fatma KIŞLAK'ın eşi, Ayşe CENGİZ ve Emekli Öğretmen Kemal KIŞLAK'ın babası, Seben Sağlık Ocağından emekli; Nazmi KIŞLAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Bozyer Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 4-Göynük İlçesi Hasanlar köyü halkından Merhum Rıza GÜKRER  ve Merhume Fatma GÜKRER'in kızı,  Kredi Yurtlar Kurumu Çalışanlarından Feyzullah ACARER'in eşi; Fatma ACARER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Göynük Hasanlar Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için Saat:14.00 de Kültür mahallesi Öksüz Tekke Sokak Abant kız öğrenci yurdu önünden araç kaldırılacaktır.

1 yorum yapılmış
  • yuksel-14
    27 Mayıs 2017 • 03:45
    hepsine ALLAH rahmet eylesin.yakınlarına sabır versin..tokad-i hayrettin yurdu güvenlik görevlisi Feyzullah acarere.de baş sağlığı ve sabırlar dileriz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.