VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VİDEO HABER - ÇALIŞTIĞI İŞYERİNİ SOYDU

26 Mayıs 2017

..............................

Bolu’da bir kafeteryada çalışan şahıs işyerini 10 günde 2 kez soydu. İşyeri sahibinin hırsızlık yaşandığını tespit etmesi üzerine güvenlik kameraları incelendi ve şok gerçek ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay Karaçayır Mahallesi Migros Market karşısında bulunan Rio Kafe’de meydana geldi. G.A. 10 günde 2 kez çalıştığı işyerine gece saatlerinde camdan girdi. Şahıs, kafeteryadan  laptop, ses kayıt cihazı, ses sistemleri, oyuncakların içindeki bin TL para, kasa da bulunan 90 TL bozuk para, mikrofon ve müzik aletleri olmak üzere yüklü miktarda malzemeyi çalarak kayıplara karıştı. O anlar kafenin güvenlik kameralarına yansıdı.

“Çaldıklarını geri getirdi”

Kafeterya sahibi Kadir Gülbay, G. A.’nın kafedeki ilk hırsızlık olayının ardından işine son verdiklerini belirterek, “İşe yeni aldığımız bir arkadaştı. Nasıl birisi olduğunu bilmiyorduk ama referanslarını araştırdığımızda gayet iyi dediler hakkında. 3 gün boyunca her gün personelimize ait paraları aldığını öğrendik. Sonra biz bunu kamera ile tespit ettik ve o gün işten ayırdık. Bir daha yapmayacağına söz verdiği için biz de polise şikâyette bulunmadık. Aradan 4-5 gün geçtikten sonra kafenin bahçesinden içeriye giriyor, güvenlik kameralarını kapatmaya yelteniyor. Bu sefer ciddi miktarda malzeme çalıyor ve yaklaşık yarım saat sonra kafeyi terk ediyor. İşyerini açtığımız zaman fark ediyoruz ve polisi arıyoruz. Olay yer inceleme ekipleri geliyor ama maskeli olduğu için bir şey yapılamıyor. Biz kamera görüntülerinden aynı kişi olduğunu anlıyoruz ve kendisi ile iletişime geçiyoruz. Zaten oda yaptığını itiraf etti. Yaklaşık 4-5 bin TL civarında bir zararımız vardı ama bunların hepsini geri getirdiği için şikâyetçi olmadık.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.