VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YOLCU OTOBÜSÜ DEREYE UÇTU, 7 KİŞİ YARALANDI

25 Mayıs 2017

........................

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yolcu otobüsünün dereye uçması sonrasında meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Otobüste ilçede görev yapan öğretmenlerin de olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza, sabah saatlerinde Mudurnu ilçesi Çepni köyü yakınlarından meydana geldi. Mudurnu’ya yolcu taşıyan 31 yaşındaki İsmail Şen yönetimindeki 14 LF 307 plakalı yolcu otobüsü, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki dereye uçtu. Mudurnu’da öğretmenlik yapan kişilerin de bulunduğu otobüste sürücü İsmail Şen ile birlikte 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Kazadan yara almadan kurtulan yolcular başka araçlarla ilçeye gönderilirken, hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

  • YOLCU OTOBÜSÜ DEREYE UÇTU, 7 KİŞİ YARALANDI
  • YOLCU OTOBÜSÜ DEREYE UÇTU, 7 KİŞİ YARALANDI
  • YOLCU OTOBÜSÜ DEREYE UÇTU, 7 KİŞİ YARALANDI
  • YOLCU OTOBÜSÜ DEREYE UÇTU, 7 KİŞİ YARALANDI
1 yorum yapılmış
  • KadirTanrverdi
    25 Mayıs 2017 • 07:48
    Kaza yeri 1.Koksal alaballk isletmesi üretim yolunun karşısında oldu Hanyerinin yakınlari yani sünnetcinin vifajı denir oraya çegmi ile alakasi yoktur.Lütfen doğru bilgi verelim milketi yanıltmayın.Kaza Mudurnu ya giderken olmustur.Şöför hariç otöbüsün icinde yarlı goremddik ama camdan atlayanlar oldu onlarda olabilir.Çok şükür fazla bir şey yok hemşerilerime geçmiş olsun diyorum.Söförün tansiyonu düşmüş herhalde gerçekten büyük bir kaza atlatılmıs.Geçmi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.