VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKÇI'DAN TARAFTARA MESAJ

23 Mayıs 2017

.........................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Bizler taraftarımız için varız. Taraftar olmasa sporun bir anlamı yok. Sağ olsun iyi günde kötü günde hep yanımızda oldular. Play off maçlarında da gereğini yapacaklardır” dedi.

Boluspor Perşembe günü saat 21:45’de play-off yarı final karşılaşması için deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, gazetecilere açıklama yaptı. Çarıkçı, “Göreve geldiğimizde bi yapılanma içine girdik. Takımın şampiyonluğu için kendimize 2 – 3 sezon hedef koymuştuk. İyi bir ivme yakalayıp play off’lara kalmayı allah nasip etti. Süper Ligin gelirleri son yayın ihalesiyle birlikte oldukça arttı. Mutlaka Süper Lig’de yerimizi almalıyız” diye konuştu.

“HERŞEY TARAFTARIMIZ İÇİN”

Başkan Çarıkçı kongre sürecinden bugüne taraftarın büyük desteğini gördüğünü belirterek, “Bizler taraftarımız için varız. Taraftar olmasa sporun bir anlamı yok. Sağ olsun iyi günde kötü günde hep yanımızda oldular. Halen desteklerini hissediyoruz. Play off maçlarında da gereğini yapacaklardır” şeklinde konuştu.

“BASINIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Başkan Çarıkçı, “Basınımızla da güzel bir ortam yakaladık. Hep olumlu ve yapıcı eleştiride bulundular. Zor günlerde bile takıma ve bize sahip çıktılar. Bunlar şampiyonluk için çok önemli şeyler. Kendilerine de teşekkür ederim. İnşallah 4 Haziran’da şampiyonuz” dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.