VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEHMET BAHAR'DAN KADROLAŞMA TEPKİSİ

22 Mayıs 2017

......................

Bolu’da aralarında eski AİBÜ rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve eski rektör yardımcılarından Mehmet Bahar’ın da olduğu FETÖ/PDY üniversite yapılanmasına yönelik devam eden duruşmalarda tutuksuz yargılanan Mehmet Bahar ilk kez hakim karşısında ifade verdi.

“EĞER KADROLAŞMA VARSA SORUMLUSU…”

Sanıklardan çoğunluğunun Tıp ve Diş Hekimliği Fakültesinden olduğunu söyleyen Mehmet Bahar, “Burada görüleceği gibi benim sorumlu olduğum Eğitim Fakültesi’nden FETÖ’cü çıkmamıştır. Sanıkların büyük çoğunluğu Hasan Koçoğlu’nun bir dönem dekan olarak görev yaptığı AİBÜ Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi’ndendir. Eğer buralarda bir kadrolaşma söz konusu ise bunun tek sorumlusu Hasan Koçoğlu’dur. Eğer ben üniversitede FETÖ adına kadrolaşmada kolaylık sağlamış olsaydım uzun süre dekanlığını yaptığım Eğitim Fakültesi’nde bunu çok kolay yapardım” dedi.

“GÖREVLİ OLDUĞUM FAKÜLTEDE…”

Burada siyasi görüşümü dile getirmek ne kadar uygun olur bilmiyorum ama eğer bir gün Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde milliyetçi, muhafazakar yapılanmaya ilişkin bir soruşturma yürütülürse, Eğitim Fakültesi’nde kendi atadığım öğretim görevlilerinin tüm sorumluluğunu kabul ederim. Bunun dışında üniversitede Fetullahçı Terör Örgütü’nün kadrolaşmasında hiçbir dahlim bulunmamaktadır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.