VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AYDIN LİSTEYE GİRMEYİ BAŞARDI

21 Mayıs 2017

.......................

Ak Parti’de ‘İkinci Erdoğan’ dönemi kongreyle başladı. Kongre için partililer salonu hınca hınç doldurdu. AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın Siyasi Erdem ve Etik Kuruluna 2. yedek olarak girmeyi başardı.

Salona sığmayanlar için salonun dışında ekranlar kuruldu.Kongre salonunda, ‘Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek’, Yürüyeceksin, gençler yürüyecek arkandan’, FETÖ, PKK; DAEŞ topunuz gelin’ sloganları sık sık atıldı. Salonda Erdoğan belgeseli gösterildi.

“İŞTE ORDU İŞTE KOMUTAN”

Başbakan Yıldırım, Erdoğan’ı kongre salonunun kapısında çiçeklerle karşıladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım salona birlikte girdi. ‘İşte ordu işte komutan’ sloganlarıyla karşılanan Erdoğan’ın ilk mesajı 2019 seçimleriyle ilgili oldu ve “Gece gündüz çalışacağız” dedi. Erdoğan’ın A Takımı belli oldu. Listede 31 isim yerini korudu 19 yeni isim var. Bazı isimler liste dışı kaldı.

İL BAŞKANI GECE ANKARA’YA GİTTİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay sabah saatlerinde Ankara’ya gitmesi gerekirken sürpriz bir şekilde geceden Ankara’ya gitti. Nurettin Doğanay’ın listede Bolu’dan bir isim olması için kulis yaptığı öğrenildi.

ARZU AYDIN LİSTEDE VAR

AK Parti Kadın kolları başkanı Arzu Aydın Siyasi Erdem ve Etik Kuruluna 2. yedek olarak girmeyi başardı. 5 asil üyenin bulunduğu Siyasi Erdem ve Etik Kurulunda Arzu Aydın 2. yedek olarak yer almış oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.