VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 21 MAYIS PAZAR

21 Mayıs 2017

.....................

1-Mudurnu ilçesi, Ormanpınar Köyü halkından, Hayri ve Hayriye ÖZTAŞ'ın oğlu, Dursun ÖZTAŞ'ın kardeşi, Hülya ÖZTAŞ'ın eşi, Abdülbaki ve Zeynep ÖZTAŞ'ın babası; Mehmet ÖZTAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün, Tepecik Mahallesi, Akşemsettin Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Tekke Işıklar Köyü halkından Merhum Hüseyin AKDEMİR'in eşi, Merhum Ahmet, Fikret, Mustafa ve Yunus AKDEMİR'in anneleri; Şerife AKDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tekke Işıklar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Bürnük Köyü halkından, Ergün BİÇER ve Adile BİÇER'in oğlu, Erkan ve Edanur BİÇER'in kardeşleri; Eray BİÇER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bürnük Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Merkeşler Köyü, Dere Mahallesi halkından, Merhum Abdullah TABAĞ'ın eşi, Arif TABAĞ'ın annesi; Nazile Hacer TABAĞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Merkeşler Köyü, Dere Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir. 

 5- Susuzkınık Köyü halkından, Mustafa GÜRER'in eşi, Seyfettin GÜRER, Celalettin GÜRER, Müşerref ÖZKAN ve Şeref ÖZCAN'ın anneleri; Emine GÜRER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Susuzkınık köyü camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.