VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 20 MAYIS CUMARTESİ

20 Mayıs 2017

..........................

1- Sarıcalar Mahallesi halkından Merhum Doktor Yaşar COŞAN'ın eşi, Filiz, Yavuz ve Oğuz COŞAN'ın anneleri Merhum Doğan ve Hafize GÜNER'in kızı; Nurten COŞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Sarıcalar Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2- Bahçelievler Mahallesi halkından, Sühandan KARAMAN'ın eşi, Volkan ve Esra KARAMAN'ın babaları, Muzaffer, İsmail,Nazmi KARAMAN ve Şehnaz SARI'nın kardeşi; Remzi KARAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 10:00'da evinden alınarak Düzce Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Düzce Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Karacasu Beldesi halkından, Seben Kazyaka Köyü sakinlerinden Merhum Ramazan DEMİR'in eşi, Fahrettin DEMİR ve Lütfiye ALEMDAR'ın anneleri, Hamiyet DEMİR ve emekli öğretmen Mustafa ALEMDAR'ın kayınvalidesi; Hacer DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacasu Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karacasu Mezarlığı'na defnedilecektir.

4- Kıbrıscık İlçesi Belen Köyü Çarıklar Mahallesi halkından, Nafi ISNIK'ın annesi, Aynur ISNIK'ın kayınvalidesi, Uğur, Ufuk ve Dilek ISNIK'ın babaannesi; Satı ÖZCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Hacı Mahmut Ericek Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • MustafaAli
    25 Mayıs 2017 • 16:31
    Uzun yıllar safranbolu 'da Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan ve ilçemizce çok sevilen REMZİ KARAMAN ;Safranbolu Lisesi Mezunları olarak Karaman ailesine,eşi ve çocuklarına ,dost ve akrabalarına.meslektaşlarına BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.