VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 19 MAYIS CUMA

19 Mayıs 2017

......................

1- Ankara Avukatlarından, Merhum Necla Özersin’in Eşi, Merhum Avukat Serdar Özersin ve Kadri Özersin’in Babaları, Merhum İsmail Can Özersin’in dedesi; İsmail ÖZERSİN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kocatepe Camii’nde kılınacak Cuma ve cenaze namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecektir.

 2- Eriçek Köyü, Çıtaklar Mahallesi halkından, Ayşe ÇATAK'ın eşi, Kamil ÇATAK'ın kardeşi, Merhum Niyazi ÇATAK'ın abisi; Halil ÇATAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Eriçek Köyü, Çıtaklar Mahalle Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Değirmenbeli Köyü Gayba Mahallesi halkından, Merhum Fehmi, İbrahim ve Sefer IŞIKYILDIZ'ın babaları, Hatice ve Ayşe IŞIKYILDIZ'ın kayınpederi, Cengiz, Semra, Ahmet, Ramazan, Şahin, Esma, Mustafa ve Fırat IŞIKYILDIZ'ın dedeleri, Merhum Müşerref IŞIKYILDIZ'ın eşi; Mustafa IŞIKYILDIZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Değirmenbeli Gayba Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Seben Kuzgölcük Köyü halkından, Fatma ÇOBANOĞLU'nun eşi, Sabahat CENGİZ ve Seher CAN'ın babaları, İsmail CENGİZ ve Yılmaz CAN'ın kayınpederi; Ömer ÇOBANOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Balcı Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.