VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 17 MAYIS ÇARŞAMBA

17 Mayıs 2017

.......................

 

1-Mengen İlçesi Babahızır Köyü Akbük mahallesinden Muharrem Süzer’in abisi, Mehmet SÜZER Hak'kın rahmetine kavuşmuşur.Cenazesi bugün Beşler mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası  Akbük Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

2-Tekkedere köyü halkından Merhume Hacer CAN'ın eşi, Zeynel, Fazlı, Şükran ve Adalet CAN'ın babaları, İdris, Durmuş CAN ve Nezaket ONSEKİZ'in abisi, Tuncay, Tunay, Filiz CAN, Fatih, Talip ve Pınar ÖZTÜRK'ün dedeleri; Hüseyin CAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tekkedere Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Dörtdivan İlçesi Yağbaşlar köyü halkından Merhume Zahide URLUOĞLU'nun eşi, İbrahim , Kadir URLUOĞLU ve Pakize ÇELİK'in babaları, Sebahattin, Nebahat, Gülbahar, Nezaket, Pakize, Sibel ve Engin'in dedeleri; Yusuf URLUOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Yağbaşlar Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 15:00'da Köroğlu mahallesi camii önünden araç kaldırılacaktır.

4-Tarakçı köyü halkından Merhum Ahmet YERLİKAYA'nın eşi Merhum Cemalettin ve Nihat YERLİKAYA'nın anneleri, Halil DUMAN ve Mehmet İLTER'in kayınvalidesi; Hamide YERLİKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tarakçı Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına  defnedilecektir.

5-Tekke Pelitçik köyü halkından, Fetiye ÖZDERE'nin eşi, Ramazan ÖZDERE ve Sibel ŞEN'in babası, sağlık memuru Alaaddin ŞEN'in kayınpederi, Baki KIRLIOĞLU'nun eniştesi; İsmail ÖZDERE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çıkınlar Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çıkınlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

6-Topardıç köyü halkından Merhum Hüseyin ve Huriye HIRACAOĞLU'nun oğlu, Murat ve Ayşe HIRACAOĞLU'nun kardeşi; Hüseyin HIRACAOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Topardıç Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.