VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 16 MAYIS SALI

16 Mayıs 2017

.......................

1-Alpagut mahallesi halkından (merhum) Mehmet KALAYCIOĞLU ve Şehide KALAYCIOĞLU'nun oğlu, (merhum) Muzaffer KIRAÇ ve Hayriye KIRAÇ'ın damadı, Emine KALAYCIOĞLU'nun eşi, Tarık ve Taner KALAYCIOĞLU'nun babaları, Sanem ve Özlem KALAYCIOĞLU'nun kayınpederi, Turgut KALAYCIOĞLU ve Ayşenur KALAYCIOĞLU'nun abisi, Tülin KALAYCIOĞLU'nun kayınbiladeri, (merhum) Şeref KIRAÇ ve Adil KIRAÇ'ın eniştesi; Mesut Kalaycıoğlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Alpagut mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Kasaplar mahallesi halkından, Göynük'lü (merhum) İsmail BAĞCI'nın eşi, Ayşe KOÇ ve Recep Ekrem BAĞCI'nın anneleri; Nadire Nimet Bağcı hakkın rahmetin kavuştu. Cenazesi bugün Kasaplar yukarı mahalle camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kasaplar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

3-Yukarısoku mahallesi halkından, Selami KASAPOĞLU, Hamiyet ATALAY ve Neziyet AKGÜL'ün anneleri, Serkan, Engin ve Erol KASAPOĞLU'nun babaanneleri, Bedri AKGÜL'ün kayınvalidesi; Safiye Aktaş hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Büyük camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

4-Karamanlar köyü halkından, Karamanlar köyü eski muhtarı Abdurrahman YURDAGÜL ve Şefket YURDAGÜL'ün abisi, Necmettin ve Erdoğan YURDAGÜL'ün babası; Cevdet Yurdagül hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Karamanlar köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Nuhlar köyü halkından, Hacı Durmuş ADIGÜZEL'in kızı, Dilek, Okan ve Ataka'ın anneleri, Recai AYDAN'ın eşi, Nadire Aydan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Nuhlar köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.