VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAZIM KARSU'DAN KAYYUM KARARINA ÇOK SERT TEPKİ

12 Mayıs 2017

......................

Bolu’da CHP Bolu İl Yönetimi’ne mahkeme kararıyla kayyum atanması kararıyla ilgili konuşan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, “Bu arkadaşlar partiyi bölmeye karar vermişler. Bütünleşmeye en çok ihtiyaç duyduğu bu zamanlarda böyle şeylerin yapılmasını soysuzca bir iş olarak görüyorum” dedi.

Bolu’da, 2015 yılında gerçekleştirilen CHP Bolu İl Kongresinin yenilenmesi talebiyle parti üyesi Mehmet Karaoğlulları’nın Bolu 2. Sulh Hukuk Mahkemesi’ne açtığı davada, mahkeme heyeti CHP Bolu İl Yönetimi’ne seçimli kongre yapması için 3 kişilik kayyum heyeti atadı.

“SOYSUZCA BİR İŞ” DEDİ

Mahkeme kararına ilişkin açıklama yapan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, davacının Mehmet Karaoğlulları, davalının da CHP Genel Merkezi olduğunu ve kendisi ile ilgili bir durum olmadığını ifade ederek, “Gerçek Cumhuriyet Halk Partili bunları yapmaz. Bizim de bildiklerimiz var ama söylemiyoruz. Bu arkadaşların tek derdi Bolu’da bulunan 6 kurultay delegesinin milletvekili Tanju Özcan’ı ve onun gösterdiği tarafı desteklemiyor olması. Eğer Tanju Özcan başka partinin milletvekili olsaydı bizim de söyleyecek çok şeyimiz vardı. Günü gelince hesabı sorulur diye düşünüyorum. Ama ben bugün varım yarın yokum. Partimizin birleşmeye ve bütünleşmeye en çok ihtiyaç duyduğu bu zamanlarda böyle şeylerin yapılmasını soysuzca bir iş olarak görüyorum” dedi.

1 yorum yapılmış
  • BoluLu
    12 Mayıs 2017 • 22:15
    Sayın BELEDİYEM ..BELEDİYEMİZ ALT KANALİZASYON BORU TESİSATI ufak döşenmiş tıkandı diye 60 LIK boruları söküp 90 LIK TAKAN BELEDİYEYİZ O Yolu kazdın O zahmeti hem halk hem bedeliyle olarak çok büyük maliyete girdin kaldırımlar illa bozuldu NEDEN 180 lik EN BÜYÜĞÜNÜ YADA OLABİLENİN EN BÜYÜĞÜNÜ TAKSANIZDA BU MİLLET 20/30 sene rahat etse birdaha masraf ağaçlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.