VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP FENA KARIŞTI, TANJU ÖZCAN'DAN SERT TEPKİ

12 Mayıs 2017

.........................

FETÖ operasyonunda CHP Bolu İl Yönetimi’nde iki kişiden By Lock çıkması ve birinin tutuklanıp diğerinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bu FETÖ suç örgütü Bolu da partimize bir şekilde sızmış. Öyle ümit ediyorum ki bu şüpheliler dışında bu kapsamda partimize sızmaya çalışan başkaları olmamıştır” dedi.

Partisinin il başkanlığında basın açıklaması yapan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “FETÖ suç örgütünün Cumhuriyet Halk Partisi içersinde yapılanmasının çok zor olduğunu söylemiştim. Ama sızmasının mümkün olmadığını söylememiştim. Bu FETÖ suç örgütü Bolu da partimize bir şekilde sızmış. Öyle ümit ediyorum ki bu şüpheliler dışında bu kapsamda partimize sızmaya çalışan başkaları olmamıştır” ifadelerini kullandı.

“GENEL BAŞKANA BİLGİ VERDİM”

“Son birkaç gündür Bolu CHP İl örgütünü ilgilendiren önemli haberler vardı. Üç gün önce Cumhuriyet Halk Partisinin Bolu İl örgütünün zannediyorum 26 Aralık 2015 tarihinde blok liste ile seçilen il yönetim kurulu üyelerinin iki tanesi FETÖ kapsamında güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Tabi bu gözaltına alınma işine müteakip il emniyet müdürünü aradım kendisinden bilgi aldım. Ve ideaların çok ciddi olduğuna gördüm. Ancak konu adliyeye intikal etmeden de yazılı veya görsel bir açıklama basına yapmadım. Dün itibari ile bu iki yönetim kurulu üyesi önce savcı önüne çıkartıldı. Arkasında da savcı bir tanesinin adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasını diğerini de tutuklandı. Gerekçesi de terör örgütünün yazışmalarda kullandığı Bylock programının telefona indirilmesi ve kullanılmasıyla ilgili. Tabi ben bu sabah adliyedeki savcılarımızdan biraz daha bilgi aldım. Konuştuğumda gerçekten somut şüpheler ve deliller bulunduğunu üzülerek öğrendim. Dün bu tutuklama kararı çıkar çıkmaz ben örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tekin Bingöl’ü ve Sayın Genel Başkanımızı bizzat arayarak kendilerini bilgilendirdim. Bu konunun Bolu’da Cumhuriyet Halk Partili çevrede rahatsızlığını da kendilerine ilettim.”

“PARTİ AYRIMI YAPMAKSIZIN BUNUN ÜZERİNE GİDİLMELİ”

“Ben öteden beri şunu söylüyorum. Siyasi ayağının üzerine gidilmeli hangi partide ne kadar FETÖ ile ilgili bağlantısı olan varsa bunların sonuna kadar üzerine gidilmeli. Bu parti AKP olabilir, CHP olabilir, MHP olabilir parti ayrımı yapmaksızın hep bu görüşleri söyledim. Tabi FETÖ’nün ne kadar tehlikeli bir yapılanma olduğunu hepimiz biliyorduk. FETÖ’nün Türkiye de her alana sızma gayreti olduğunu biliyorduk. Özellikle 17/25 Aralıktan sonra FETÖ’nün saten AKP içerisine çok fazla sızdıkları ortada ama başka partilere sızma isteklerinin olduklarını biliyorduk. Ben bu iki yönetim kurulu üyesi FETÖ soruşturması şüphelisinin de bir sızma yöntemi ile Cumhuriyet Halk Partisine katıldıklarını düşünüyorum. Maalesef tutuklanan arkadaşımızın normal yollardan bir üyeliği de söz konusu değil. İnternet üzerinden partimize üye olduğu yaptığımız araştırmada ortaya çıktı. Dolayısı ile hiçbir Cumhuriyet Halk Partilinin bu tutuklanan şüpheli İl yöneticisine kefil olmadığı da ortada. FETÖ suç örgütünün Cumhuriyet Halk Partisi içersinde yapılanmasının çok zor olduğunu söylemiştim. Ama sızmasının mümkün olmadığını söylememiştim. Bu FETÖ suç örgütü Bolu da partimize bir şekilde sızmış. Öyle ümit ediyorum ki bu şüpheliler dışında bu kapsamda partimize sızmaya çalışan başkaları olmamıştır.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.