VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ASAYİŞ EKİPLERİ HER YERİ DİKİK DİDİK ETTİ

11 Mayıs 2017

....................

Bolu’da Emniyet Müdürlüğü tarafından okul çevrelerinde çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması gerçekleştirildi. Denetimde polisler internet kafe, kahvehane, market, tekel bayilei ve umuma açık yerleri didik didik etti.

Bolu’da eğitim gören öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim öğretimlerini devam ettirmeleri için il merkezinde bulunan okullar ve çevrelerinde bulunan park, internet kafe, kahvehane, market, tekel bayileri ve umuma açık yerlerde polis ekipleri tarafından denetim yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube, Asayiş, KOM ve Trafik şubelerinin katıldığı Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması 282 şahıs üzerinde genel bilgi tarama yapıldı. Yapılan taramalarda hakkında arama kararı olan bir kişi yakalandı. Okul çevresinde bulunan 2 işyerine ise 18 yaş altı kişilere sigara satmak suçundan adli işlem yapılırken, 8 adet okul servisine trafik cezası yazıldı.

  • ASAYİŞ EKİPLERİ HER YERİ DİKİK DİDİK ETTİ
  • ASAYİŞ EKİPLERİ HER YERİ DİKİK DİDİK ETTİ
2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    11 Mayıs 2017 • 09:46
    Akşam 10 dan sonra alkol satan tekel bayileride denetlenen ve cezaii işlem uygulansin saat 10 da kapatan yok bir çoğu saat 1 e kadar alkol satmaya devam ediyor sonra hem kazalar hem farklı suçlar işleniyor
  • Demir
    12 Mayıs 2017 • 07:13
    Tebrikler. Ankara'da da kapsamlı ve sonuç odaklı bir temizlik operasyonu yapılması gerekiyor. Boluyu örnek almalı Ankara Savcı ve emniyet kurumları.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.