VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP BOLU İL YÖNETİMİNDE ŞOK...

10 Mayıs 2017

..................

Bolu’da, FETÖ’nün haberleşme programı bylock kullanan ve gözaltına alınan şahıslar arasında CHP Bolu İl Yönetimi üyesi iki kişinin olduğu ortaya çıktı. Turgut Ekici ve Recep Asarkaya  isimli üniversite öğrencilerinin emniyetteki ifadeleri sürüyor.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması soruşturmaları kapsamında örgütün haberleşme programı bylock’u kullandıkları iddia edilen kişilere yönelik Bolu merkezli 4 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.

ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNMUŞLAR

Gözaltına alınan FETÖ şüphelileri arasında, 2015 yılında yapılan kongre ile CHP Bolu İl Yönetimi üyesi olan üniversite öğrencileri Turgut Ekici ve Recep Asarkaya’nın da olduğu öğrenildi. Partiye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Turgut Ekici’in parti içinde Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı olduğu, Recep Asarkaya'nın ise önceki dönem CHP Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini bir süre yaptığı belirtildi. Aynı zamanda şahısların bir dönem terör örgütüne bağlı evlerde kaldığı da ifade edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.