VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 9 MAYIS SALI

9 Mayıs 2017

.........................

1-Paşaköy Mahallesi Halkından Merhum Fikriye KARATAŞ'ın eşi Nurhayat İraz, Fikri Karataş ve Lütfi Karataş'ın babaları Hatice ve Hacer Karataş'ın Kayınpederi, Emine Yıldırım, Tahsin İraz, Nuriye Karataş, Nadire Aksu, İsmail Karataş, İlhan Karataş ve Ahmet Karataş'ın Dedeleri, Paşaköy Camii Eski İmam Hatibi; İhsan KARATAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Paşaköy Eniştebey Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Paşaköy Mezarlığı'na defnedilecektir.

2-Yaka Yeniköyü halkından, İbrahim ve Sabahat BAKIRCI'nın oğlu, Adem BAKIRCI ve Havva DEYNEKEROĞLU'nun kardeşi, Osman DEYNEKEROĞLU'nun kayınbiladeri; Muhammet BAKIRCI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yaka Yeniköy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Kıbrıscık İlçesi Çökeler köyü sakinlerinden Hakkı TÜCCAR'ın eşi, Murat TÜCCAR, Zeynep TURGUT'un anneleri, Mustafa TURGUT'un kayınvalidesi, Kerim TURGUT, Zekeriya ONUR, Mustafa ARAR'ın yengeleri; Döndü TÜCCAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Büyük Camiin'de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Mudurnu İlçesi Kavallar köyü sakinlerinden Merhume Lütfiye KARABELEN'in eşi, Münevver ve Fethi KARABELEN'in babaları, Kadir BALTACI, Mehmet, Fatma, Hacer KILIÇ'ın dayıları, Hayriye, Şermin, Sezer KARABELEN'in dedeleri; Mustafa KARABELEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Kavallar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Gerede İlçesi Yazıkara Köyünden, Ramazan, Eyüp ve Davut Güldemir'in babaları, Yunus Yıldız ve Hüseyin Calp'in kayınpederi, Kemal Güldemir'in amcası; Ramazan GÜLDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yazıkara Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 6-Gerede İlçesi Yeşilvadi Köyünden, İsmail Umman'ın abisi, Mükremin Umman'ın babası; Mustafa UMMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeşilvadi Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

7-Mengen İlçesi Devrek Mahmutoğlu Köyü Güneydoğu mahallesinden; Cemal KAYABAŞI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mahmutoğlu Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

8-Mengen İlçesi Tabaklar Yazıyaka mahallesinden Belediye Personeli Erdoğan Yıldırım ve Erdal, Şaban, Habibe, Halime ve Aynur Yıldırımın babaları,merhum Orhan Yıldırım ve Ramazan Yıldırımın kardeşi;  Ahmet YILDIRIM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Türkbeyli Camii'nde kılınacak  öğle  ve cenaze namazı sonrası Türkbeyli Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.