VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ REKTÖR İLK MESAJINI YAYINLADI

8 Mayıs 2017

......................

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ)  Rektör Vekilliği görevine atanan Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, bir teşekkür mesajı yayımladı. Mollaibrahimoğlu, “Görevim süresince bayrağımızdan, kültürel değerlerimizden, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünden taviz vermeden herkesin düşünce ve kanaatine saygılı olacağımı ve kimseyi ötekileştirmeden, hak-hukuku gözeterek hür ortamda, uyum ve ahenk içinde, karşılıklı sevgi ve saygı anlayışı içinde olacağımı belirtmek isterim” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mollaibrahimoğlu yayımladığı mesajda; “Görevim süresince bayrağımızdan, kültürel değerlerimizden, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünden taviz vermeden herkesin düşünce ve kanaatine saygılı olacağımı ve kimseyi ötekileştirmeden, hak-hukuku gözeterek hür ortamda, uyum ve ahenk içinde, karşılıklı sevgi ve saygı anlayışı içinde olacağımı belirtmek isterim” ifadelerine yer verdi.

Hak-hukuk ve eşitlik vurgusu yaptı

Rektör Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu mesajında şu cümleleri kullandı; “Atanmamın Üniversitemiz için, ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı’nın onayı ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Vekilliğine atanmış bulunmaktayım. Görevim süresince bayrağımızdan, kültürel değerlerimizden, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünden taviz vermeden herkesin düşünce ve kanaatine saygılı olacağımı ve kimseyi ötekileştirmeden, hak-hukuku gözeterek hür ortamda, uyum ve ahenk içinde, karşılıklı sevgi ve saygı anlayışı içinde olacağımı belirtmek isterim. Bu görevi bana tevdi eden YÖK Başkanımız sayın M. A. Yekta Saraç Bey’e teşekkürlerimi arz eder, bu alanda tavsiye ile katkısı olan herkese şükranlarımı ifade etmek isterim. Atanmamın Üniversitemiz için, ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.