VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİLTON RESMEN HİZMETE AÇILDI

7 Mayıs 2017

........................

İşadamı ve Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı tarafından D-100 karayolu Paşaköy Kavşağı’na yapılan Hampton by Hilton Otel’in resmi töreni yapıldı. Törene siyaset, iş ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.  

D-100 Karayolu kenarında inşa edilen Hampton by Hilton Oteli’nde 14 katlı, 150 oda ve 230 yatak kapasitesi bulunuyor. Açılışa, Bolu Valisi Aydın Baruş, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, CHP Millet Vekili Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkan Vekili Kazım Konak, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen ve çok sayıda davetli katıldı.

“En yeni internasyonal otel işletmesi”

Açılışta konuşan işadamı Necip Çarıkçı, “Çarıkcı Grup yatırımı olan 150 oda ve toplam 230 yatak kapasitesi ile 308 kişiye konaklama hizmeti sunan Hampton by Hilton hem Bolu hem de Batı Karadeniz Bölgesi’nin en yeni internasyonal otel işletmesi olup, Bolu ilinde bir ilki gerçekleştirerek uluslararası tanınırlığı en yüksek otelcilik gurubu olan Hilton markasını Bolu’ya getirmiştir. Hizmete açmış olduğumuz otel tüm misafir kesimlerine hitabetmesi yanında özellikle Bolu ili ve yöreyi ziyaret eden iş adamları ve yerli yabancı turistlere geleneksel Bolu mutfağı lezzetleri ve Anadolu misafirperverliğini Hilton kalitesi ile sunmak amacıyla tasarlanmıştır” dedi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.