VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 7 MAYIS PAZAR

7 Mayıs 2017

.......................

1- Karacaağaç Köyü halkından Merhum Sabri Vanlıoğlu’nun eşi, Fatma Özyaman Serpil Özyaman, Hayriye Bilir ve Emine Kalaycıoğlu’nun anneleri, Muhsin Özyaman, Metin Özyaman, Erkan Bilir ve Mehmet Kalaycıoğlu’nun kayınvalideleri, Mustafa ve Kenan Vanlıoğlu’nun yengeleri; Hamiyet VANLIOĞLU Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacaağaç Köyü Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karacaağac Köyü Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

2- Aktaş Mahallesi halkından, Bolu Orman İşletme Müdürlüğü'nden emekli sayman, Zafer KÜÇÜK'ün eşi, Sevgi, Serpil, Murat ve Suat KÜÇÜK'ün babaları; Ahmet KÜÇÜK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aktaş Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Sandallar Mahallesi halkından, Ahmet AKBAL ve Merhum Bayram AKBAL'ın annesi; Zeynep AKBAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Düzce Çilimli Kırkharman Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Değirmederesi Köyü halkından, Hacı Ahmet KINIK'ın eşi, Aynur ve Merve KINIK'ın anneleri, Merhum Hacı Talip ve Galip TEMEL'in kız kardeşi; Safiye KINIK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Değirmenderesi Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.