VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 6 MAYIS CUMARTESİ

6 Mayıs 2017

.......................

1- Sümer Mahallesi halkından Mehmet KARAKAYA'nın eşi, Necip, Serkan, Serdar ve Seda KARAKAYA'nın anneleri; Meryem KARAKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Gölköy Köyü Hamidiye Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Akpınar Mahallesi halkından Merhume Bedriye ÖZAKMAN'ın eşi, Emine ÇINAR, Murat ve Mustafa ÖZAKMAN'ın babaları, Ayhan ÇINAR ve Nurcan ÖZAKMAN'ın Kayınpederi, Sanayi Esnaflarından; Lütfi ÖZAKMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Akpınar Mahallesi Akmanlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Ovadüzü Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

 3- Mengen İlçesi Başyellice Köyü Taşan Mahallesi halkından; Halime ALANÇAYIR Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Başyellice Köyü Taşan Mahallesi Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra aile mezarlığında defnedilecektir.

 4- Mengen İlçesi Hacıahmetler Köyünden Merhum İbrahim ve Gülsüm TOPÇUOL’nun oğlu, Makbule TOPÇUOL’un eşi, İsmet CANSEVER’in teyzesinin oğlu, Muzaffer TOPÇUOL, Fatime, Fadile Hanım’ın babaları; Şeref TOPÇUOL(65) Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tabaklar Mahalle Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

5- Mengen İlçesi Rüknettin Köyü halkından; Sıddıka AYDIN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Rüknettin Köyü’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

6- Ovadüzü Mahallesi halkından Merhum Mustafa DUMAN'ın eşi, İbrahim ve Hacer DUMAN'ın anneleri, Dilek, Sevgi, Reyhan, Sevinç, Sevil ve Mustafa DUMAN'ın babaanneleri; Huri DUMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ovadüzü Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Ovadüzü Mezarlığı'na defnedilecektir.

7- Seben İlçesi Kozyaka Köyü sakinlerinden Merhume Sabahat YILDIRIM ve Ümmühan YILDIRIM'ın eşi, Handan, Ayşe, Yavuz, Nursena, Ömerfaruk YILDIRIM'ın babaları, Emekli Seben Müftüsü; Necip YILDIRIM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Büyükcamii'de kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.