VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 CANİNİN CEZASI BELLİ OLDU

5 Mayıs 2017

.......................

Bolu’da zihinsel engelli 30 yaşındaki Erhan Gümüş’ü, işkence yapıp boğazını keserek öldüren 3 kişinin cezası belli oldu.Sanıklardan 34 yaşındaki Gökhan Çakır, 48 yaşındaki Ömür Baltaoğlu ve 32 yaşındaki Ömer Şancı’tasarlayarak canavarca adam öldürme ve cinsel saldırı’ suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldılar.

Bolu’da geçtiğimiz yıl Şubat ayında Paşaköy Mahallesi’nde bulunan evinden ayrıldıktan 21 gün sonra ormanlık alanda boğazı kesilmiş halde bulunan 30 yaşındaki zihinsel engelli Erhan Gümüş’ü vahşice öldürdükleri iddiasıyla tutuklu yargılanan Gökhan Çakır, Ömür Baltaoğlu ve Ömer Şancı'nın karar duruşması görüldü.

“SUÇ İŞLEMEDİM AMA CEZASI NEYSE ÇEKERİM”

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde, "bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme", "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme", "cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "ruh bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı yağma" suçlamaları ile yargılanan 3 sanık son kez hakim karşısına çıktılar. Öldürülen Erhan Gümüş’ün ailesinin ve sanık avukatlarının hazır bulunduğu duruşmada son sözleri sorulan sanıklardan Gökhan Çakır, olayın kendisi tarafından aydınlatıldığını söyleyerek, “suç işlemedim ama cezam neyse çekeceğim” dedi.

CANİLERE CEZA YAĞDI

Sanık Ömür Şancı, vicdanının rahat olduğunu ifade ederek, tek şuçunun şahsı arabasıyla ormanlık alana götürmek olduğuun ifade ederken, Ömür Baltaoğlu ise, birşey söylemeyeceğim dedi. İfadelerin ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti her 3 sanığa da, "kasten adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "hürriyeti tahdit" suçundan ise 6'şar yıl hapis cezası ile Gökhan Çakır'a da "iftira" suçundan 2 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

Mahkemenin kararını açıklamasının ardından sanıklardan Ömer Şancı’nın annesi İsmigül Şancı adliyenin kapısında sinir krizi geçirerek bayıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.