VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİR MAGANDALARINA KARŞI 24 SAAT KORUMA

4 Mayıs 2017

....................

Bolu Belediye Başkanlığı kentte bir ilke imza atarak, otobüs bekleyen vatandaşların mevsim şartlarından etkilenmemeleri için klimalı durak uygulamasını hayata geçirdi. Duraklar 24 saat kamera sistemi ile güvenlik altına alındı. Kimliği belirsiz kişilerin duraklara zarar vermesini önlemek için şehir merkezinde inşa edilen iki durak vatandaşlar tarafından da sahiplenilirse sayıları artırılacak.

Bolu’da vatandaşların daha sıcak ortamda otobüs beklemesi ve beklerken televizyon izlemesine olanak sağlayan 6K kapalı otobüs durakları, 24 saat kamera sistemi ile izlenmeye başladı. Durakların değişik yerlerine yerleştirilen kameralar sayesinde kimliği belirsiz kişilerin duraklara zarar vermesi önlenecek. Zarar vermeye kalkanlara anında müdahale edilirken, şahısların kimliği de tespit edilecek. Bolu’da 200 adet otobüs durağı bulunduğunu, bunlardan 27 tanesinin akıllı durak olduğu ifade edilirken, 6K kapalı duraklardan yalnızca 2 adet deneme amaçlı konulduğu belirtildi.

“KAMERALARLA KONTROL EDİLECEK”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kapalı duraklara insanların zarar verip vermeyeceği konusunda endişelerinin olduğunu söyleyerek, “Bunlar deneme amaçlı konulan duraklar.  İnsanlar zarar vermesin diye şehir merkezine yerleştirildi. Aynı zamanda da 24 saat kamera kaydı ile durakların güvenliği sağlanıyor. İnsanlar benimser ve korumaya özen gösterirlerse Bolu’da kapalı durakları yaygınlaştıracağız” dedi.

Haber: Ebru Eyvazoğlu – Bolu Takip Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • ALBAYRAK
    5 Mayıs 2017 • 00:38
    Boluda Güzel Şeylerde görüyoruz sonunda
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.