VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 3 MAYIS ÇARŞAMBA

3 Mayıs 2017

...................

1-Çepni köyü halkından Şerif GÜLŞEN'in eşi, Mehmet GÜLŞEN, Şaziye, Fatma ve Merhume Emine GÜLŞEN'in kardeşi, Basri ÖZDEMİR'in kayınbiraderi, Merhume İlknur ve Bedrettin GÜLŞEN'in babası; Muhsin GÜLŞEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çepni Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrıscık İlçesi, Alemdar köyü halkından Merhum Alişan MERAY'ın eşi, Fedime BAYRAM, Muammer MERAY, Huriye DEMİR, Havva İLHAN, Selma BÜYÜKKILIÇ'ın anneleri; Fedime Zeliha MERAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Alemdar Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3-Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Yeniyurt köyü halkından Mevlüt, Zikri, Fikri, Fikret, Mustafa ve Yusuf AYVAZ'ın babaları; Osman AYVAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Yeşilyurt Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 4-Aktaş mahallesi halkından Merhum Hüseyin YALÇIN'ın eşi,Ayhan YALÇIN ve Merhum Orhan YALÇIN'ın anneleri; Zehra YALÇIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

 5-Dörtdivan İlçesi Hacetler mahallesi halkından Durmuş COŞAN'ın eşi, Zeki,Zehni COŞAN ve Sevim ÜNAL'ın anneleri,Durmuş ÜNAL'ın kayınvalidesi; Saime COŞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Hacetler Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.