VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA 1 MAYIS KUTLAMALARI SÖNÜK GEÇTİ

1 Mayıs 2017

......................

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Bolu Kent Meydanı’nda düzenlenen kutlamaya katılım az oldu. CHP’nin geçtiğimiz yıllarda HDP ile yan yana yaptığı kutlamalar nedeniyle yaşanan tartışmalar nedeniyle ana muhalefet partisi bu kez kutlamalara katılmadı. HDP ise bayraklarıyla meydanda yerini aldı.

Ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü Bolu’da da Sendika temsilcileri, memurlar, üniversite öğrencilerin katılımıyla kutlandı.1 Mayıs İşçi Bayramı etkinlikleri için Vilayet Meydanında toplanan Sendika temsilcileri, memurlar, üniversite öğrencilerinden oluşan grup türküler ve halaylar eşliğinde 1 Mayıs İşçi bayramını kutladı. Polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı kutlamada herhangi bir taşkınlık yaşanmadı.

ETKİNLİKLER SÖNÜK GEÇTİ

Geçmiş yıllara göre 1 Mayıs kutlamaları Bolu’da sönük geçti. Özellikle HDP ile geçtiğimiz yılllarda verdiği görüntüler nedeniyle eleştirilerin hedefinde kalan CHP örgütlerinin bu yıl etkinliklere katılmadı. HDP ise parti bayraklarıyla kutlamalardaki yerini aldı. 

  • BOLU'DA 1 MAYIS KUTLAMALARI SÖNÜK GEÇTİ
  • BOLU'DA 1 MAYIS KUTLAMALARI SÖNÜK GEÇTİ
  • BOLU'DA 1 MAYIS KUTLAMALARI SÖNÜK GEÇTİ
  • BOLU'DA 1 MAYIS KUTLAMALARI SÖNÜK GEÇTİ
1 yorum yapılmış
  • zbolulu
    2 Mayıs 2017 • 23:20
    Hdp - pkk lılar ülkemizin heryerinde bayrak sallıyor, gözteri yapıyor. biz ise güneydoğuda, doğuda bazı yerlere gidemiyoruz. asker polis olmadan girilemeyen yerler var.. hdp liler bir de utanmadan özgür değiliz diye anırıyorlar.. bu kadar ahlaksız bunlar. arkalarındaki avrupalı emperyalistlere mi gözteri yapıyor bu ahlaksızlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.