VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 30 NİSAN PAZAR

30 Nisan 2017

.......................

1- Aydıncık Köyü halkından Kenan AKAR'ın torunu, Sefer AKAR'ın oğlu; Burak AKAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aydıncık Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Tarakçı Köyü sakinlerinden Merhum İsmail ASLAN'ın eşi, Aysel AKDEMİR, Aynur ÖZMUTLU, Rabia ASLAN, Dilber GÜDÜK ve Dilek BAYCU'nun anneleri, Fahri ve Necdet ASLAN'ın ablası; Fatma ASLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tarakçı Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3- Aslan BOZKUŞ'un eşi, Nuray ŞAFAK, Levent BOZKUŞ ve Şenay TAŞABAT'ın anneleri, Zehra BOZKUŞ, Mustafa ŞAFAK ve Bolu 2. Komando Tugayından Emekli Albay, Sami TAŞABAT'ın kayınvalidesi; Ayşe BOZKUŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Öksüz Tekke Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çakmaklar Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4- Düzce ili Kaynaşlı ilçesi Dipsizgöl köyü halkından Merhum Nüfer ve Merhume Ayşe TEZCAN'ın oğlu, Ahmet ve Ali TEZCAN'ın kardeşi, İsmail TEZCAN'ın amcası, Özcan TEZCAN'nın babası, Dilek TEZCAN'ın eşi; Mustafa TEZCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Düzce ili Kaynaşlı ilçesi Dipsizgöl Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.