VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ SANIĞI GAZETECİYE SALDIRDI

28 Nisan 2017

......................

Bolu’da FETÖ şüphelisi olarak adliyeye sevk edilen 14 kişiden biri olan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan üniversite öğrencisi İlhami Doğan, fotoğrafının yayınlandığı yerel gazeteye giderek Genel Yayın Yönetmeni’ne saldırdı. Şahsın referandumda HDP’nin sandık görevlisi olarak görev yaptığı iddia edilmişti. Bolu Emniyet Müdür Yardımcıları Tuncay Sancak ve Erkan Ünal Bahçelievler Karakolu’na gelerek yetkililerden olayla ilgili bilgi aldı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu’da İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri tarafından yapılan FETÖ operasyonunda üniversite öğrencisi İlhami Doğan gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Bugün sabah saatlerinde çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Doğan, kendisinin de fotoğrafının kullanıldığı “14 FETÖ şüphelisi adliyeye sevk edildi” haberinin çıktığı gazeteyi alarak bir arkadaşıyla Olay Gündem Gazetesi’ne gitti.

FARUK ÇİDEM’İ SORDU

Haberde imzası bulunan Faruk Çidem’in kim olduğunu soran ve sinirli olduğu belirtilen Doğan’a gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Aykan sorunun ne olduğunu sordu. Sinirli bir şekilde yapılan haberin kaldırılması yönünde cümleler kuran Doğan’a, bir sorunu varsa gideceği yerin adli makamlar olduğu belirtildi. Daha sonra gazetenin bürosunda bağırmaya ve elindeki gazete örneğini sağa sola vurmaya başlayan Doğan ile Aykan arasında arbede yaşandı. Doğan tarafından saldırıya uğrayan Aykan aldığı darbelerle boynundan yaralandı. Olay yerine çağırılan polis ekipleri ile birlikte hastaneye giden Aykan, darp raporu alarak Bahçelievler Karakolunda Doğan’dan şikayetçi oldu.

SANCAK VE ÜNAL KARAKOLA GELDİ

Bolu Emniyet Müdür Yardımcıları Tuncay Sancak ve Erkan Ünal olaydan kısa süre sonra Bahçelievler Karakoluna gelerek gazetecilerle görüştüler. Yetkililerden bilgi alan Sancak ve Ünal gazetecilere geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 

2 yorum yapılmış
  • vatanda14
    28 Nisan 2017 • 12:07
    Geçmiş olsun.
  • Denizyldz
    29 Nisan 2017 • 00:06
    Bu saldırganlar kendilerini dokunulmaz zannediyorlar. Kimse Dokunamıyor Bir gün dokümana OLACAKTIR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.