VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 27 NİSAN PERŞEMBE

27 Nisan 2017

.....................

1-Gerede İlçesi  Demirciler Mahallesi eşrafından, Sadık Örs'ün eşi, Murat Eröncer, Yusuf Çoskunyürek, Çetin Şener'in kayınvalidesi, Fatma Gülmez'in annesi; Ayşe ÖRS Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

 2-Gerede İlçesi Samat Köyünden. Durmuş Erul'un eşi, Prof.Dr.Bünyamin Erul'un annesi, Bilal Şen'in kayınvalidesi, Kamile ERUL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Samat Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Seben ilçesi Alpağut Köyü sakinlerinden Hatice SEVĞİ'nin eşi (Merhume) Ayşe KAHRAMAN'ın abisi, Bayram KARADENİZ ve Şükran SEVGİ'nin kayınpederi, Sevim KARADENİZ ve Mehmet SEVGİ'nin babası, Nurten KARADENİZ, Hatice KARADENİZ, Gürcan SEVGİ ve Türker SEVGİ'nin dedesi; Osman Sevgi hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seben Merkez camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Alpağut köyü mezarlığına defnedilecektir.

4-Mudurnu ilçesi halkından (Merhum) Mehmet ve (Merhume) Nazmiye MEMİŞ'in oğlu Güşseren MEMEİŞ'in eşi, (Merhume) Fatma DURUKAN YILDIRIM ve Yılmaz MEMİŞ'in abileri; Yusuf Memiş hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kürkçüler Toki camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.