VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKİYE'DE 9 BİN, BOLU'DAN 19 POLİS AÇIĞA ALINDI

27 Nisan 2017

.................

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tüm birimlerinde yapılan operasyonda FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantılı olduğu değerlendirilen  9 bin 103 polis açığa alındı. Bolu'dan 19 polisin açığa alındığı ve bu polislerine arasında 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan operasyonlarda aylarca FETÖ soruşturmasında görev yapan komiser yardımcılarının da  olduğu ifade edildi.

Açığa alınanlar arasında toplam 115 çeşitli derecelerden müdür var.  Bunlardan 5'i 1. Sınıf emniyet müdürü fakat kritik veya aktif birimlerde görevde değiller. Aralarında aktif görevde olan il emniyet müdürü ise yok. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "667 sayılı 'Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin' 2. maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe  tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 9103 Emniyet Teşkilatı mensubu görevden uzaklaştırılmıştır" ifadelerine yer verildi.

FETÖ SORUŞTURMASI YAPAN POLİSLER VAR

Açığa alınanların arasında Bolu'da 19 polisin olduğu belirtildi. Bu polislerin arasında Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve KOM şubelerinde FETÖ soruşturmalarında aylarca görev yapan  ve bir süre önce şubeleri değiştirilen polis ve komiser yardımcılarının olduğu belirtildi. 

1 yorum yapılmış
  • VATANSEVDALISI
    28 Nisan 2017 • 00:28
    Geçmişte vatan aşkıyla çalışan namusuyla çalışan memurları sürerek mesleğe küstüren idareciler değilmi açığa alınan ihraç edilen memur ve komiserleri kritik şubelere atamalarını yapan.....!! Bu idareciler araştırılsın,
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.