VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 26 NİSAN ÇARŞAMBA

26 Nisan 2017

....................

1-Düzce ili Kazıkoğlu köyü halkından, Karamanlı mahallesi sakinlerinden (merhum) Hamid ÇELİKAĞ'ın eşi,(merhum) Ruhi ve Ayla ÇELİKAĞ'ın anneleri; Elmaz Çelikağ hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün  Karamanlı mahallesi Yeşil camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

2-Çamyayla köyü halkından (merhum) İbrahim BİLENER'in eşi, Sami BİLENER, Sayime YILMAZ ve Emine AYMANLI'nın anneleri, Ömer YILMAZ ve İbrahim AYMANLI'nın kayınvalidesi; Naile Bilener hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Çamyayla köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Aktaş mahallesi halkından, Hacer YILMAZ'ın eşi, Yücel ve Çetin YILMAZ'ın dedesi, Ekrem YILMAZ'ın amcası; Muhsin Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

4-Endüstri meslek lisesinden emekli Fatma ÇÖRÜŞ'ün eşi, Nebahat YURTSEVEN ve Safiye Demirel'in babaları, Fuat, Tuğba, Nihat, Emine, Murat ve Sedat'ın dedeleri; Seyfettin Çörüş hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Beşkavaklar mahallesi Atakent sitesinden alınarak Demirciler köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Kıbrıscık ilçesi Dokumacılar köyü halkından (merhum) Emine ERTEM'in eşi, Süleyman EMEN, İsmail ve Ramazan ERTEM'in babaları, Arif, Satı ve Selda'nın kayınpederi; Hasan Hüseyin Ertem hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Dokumacılar köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.