VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKÇI'DAN TARAFTARA AÇIK ÇEK

25 Nisan 2017

...................

Boluspor'un geçtiğimiz hafta kendi evinde Bandırmaspor’u 4-1 yenmesinin ardından ilk 6 için yeniden umutlanırken, kırmızı beyazlı ekibimizin hafta sonu deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor karşılaşması için Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’dan taraftara müjdeli haber geldi. Çarıkçı, “Yoğun bir talep var. Taraftarımızdan gelen talepler var. Bu konuda da taraftarlarımızın her türlü talebine cevap verebilecek durumdayız. İster 5 otobüs, ister 6 otobüs olsun taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Balıkesirspor karşılaşması için taraftarlardan çok sayıda talep olduğunu ifade ederek, “Yoğun bir talep var. Taraftarımızdan gelen talepler var. Bu konuda da taraftarlarımızın her türlü talebine cevap verebilecek durumdayız. İster 5 otobüs, ister 6 otobüs olsun taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Daha sonra içerde 2 tane maçımız var. Balıkesirspor maçını aldığımız takdirde 2 maçta da Bolu’da kampanya yapacağız. Taraftarlarımızı Boluspor’a çekmek içinde her türlü desteği vereceğiz. Boluspor ilk önce Play-Off’ları zorlayacak, sonra da bu sene şampiyon olmak için çalışacağız” ifadelerinin kullandı.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ SÖZÜNÜ VERDİ”

Boluspor saha ve otobüs konusunda sürekli yardım eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a da teşekkür eden Çarıkcı, “Futbolda her şey şampiyonluk, Play-Off’ta değil. Yapmış olduğumuz antrenman sahası var. Sıkıntılar yaşadığımız ısıtmalı antrenman sahamız olacak. Bu sahamızı da şu anda yapmaya başladık. Ben en başta bu sahayı yapan Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Çünkü Başkanımızın destekleri sayesinde antrenman sahamız yapılıyor. İnşallah Boluspor, Belediye Başkanımızla birlikte sadece sportif değil anlamda değil yatırımlarla da Boluspor’un önünü açarız. Otobüs konusunda Belediye Başkanımız sözünü verdi. Boluspor’u hep beraber iş adamları, Belediyemiz, Vekillerimiz, Bakan Yardımcılarımızla birlikte bu işi götürmeye çalışıyoruz. Boluspor’u güzel günler bekliyor” dedi. 

Kaynak - Buran Yeşiltaş - Köroğlu Gazetesi

3 yorum yapılmış
  • Takestili
    26 Nisan 2017 • 01:36
    Başkan destek diyorsun 5.6 Otobus diyorsun 25 lira istiyorlar bi çözüm bul başkan
  • Ali
    26 Nisan 2017 • 04:06
    Bu Moralle Boluspor Balıkesirspor'u Çok farklı yener,Adet'a Gool Yağdırır Balıkesirspor Kalesine,Takım Oturdu.Golcülerimiz Fırtına Gibi,Adeta Kolej Takımı.(Dargın Ayrlmıyalım diye Koştum sana ben,Gözlerim Vagonları Dolaştı,Üzgüüüüün,Üzgüün.)
  • HAKAN
    27 Nisan 2017 • 12:30
    baskanım 25 tl gidiş geliş bi el atın su olaya baskanım eger para işi kalkarsa daha cok taraftar gider maca baskanım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.