VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVLİ VE 3 ÇOCUKLU KADINA 1 YIL 3 AY HAPİS CEZASI

25 Nisan 2017

.....................

Haber - Ebru Eyvazoğlu - Bolu Takip Gazetesi

Bolu'da Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yapılan soruşturma sonrasında açığa alınan ve ardından emekli olan Tapu Sicil Müdürü Halil Y.’nin eşi 3 çocuk annesi Berlin Y., 15 Temmuz gecesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Berlin Y.’a 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

 “ŞERİAT DARBESİ OLUYOR”

Facebook hesabı üzerinden "Askeri darbe girişimine karşı camiler kullanılarak şeriat darbesi oluyor. Darbelerden darbe beğen" şeklinde paylaşım yapan evli ve 3 çocuk annesi ev hanımı Berlin Y. hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla dava açıldı.

“DIŞARIDAKİ OLAYLARIN FARKINA VARAMADIM”

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarılan Berlin Y. ifadesinde, FETÖ ile herhangi bir bağının olmadığını belirterek, "Darbecilere destek sağlamak gibi bir kastım yoktu. Dışarıdaki olayların farkına varamadığım için bir takım paylaşımlar yaptım. Yazdıklarımla hiç bir terör örgütünü övmek yada propagandasını yapmak istemedim" dedi. Berlin. Y'nin ifadesinin ardından mahkeme heyeti sanığa 1 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Sanığa verilen ceza, hükmün açıklanmasını geri bırakılması ile 5 yıl boyunca tekrar suç işlemediği takdirde uygulanmayacak.

4 yorum yapılmış
  • Kckbolulu
    25 Nisan 2017 • 08:32
    Niye 3 çocuk annesi gibi bir ibare koydunuz anlayamadım!!Böyle bir haber yapınca şöyle bir algı olmazmı,Hakimin kararına bak,bir kaç şey yazmış diye 3 çocuklu bir anneye şu kadar ceza vermiş !!! Bence düzeltin haberi,ha pkk ha fetö!hele darbeyi destekleyen paylaşımlar yapmışsa ihanet ve hainlik yapmışardır.
  • bolulu
    25 Nisan 2017 • 21:57
    şehit olan insanlarda çocuk sahibiydi ve o çocuklar annesiz ve babasız yetim kaldı. çocuk sahibi olunca terörist yada darbeci olunmuyormu yazılar olsun.
  • Duzceli
    25 Nisan 2017 • 23:41
    Bok atmaya çalıştığınız devletin topraklarında yazı yaziyosunuz..ne demek 3 çocuklu anne
  • YENALI
    26 Nisan 2017 • 02:11
    KESİNLİKLE HABER DÜZELTİLMELİ..3 ÇOCUK ANNESİ OLUNCA VATAN HAİNLİĞİ AFFEDİLMELİ Mİ..ACIYALIM MI...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.