VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADEM EVCİL'DEN SERT TEPKİ

25 Nisan 2017

..........................

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, Ermenistan’da sözde ermeni soykırımının 102.yıl dönümü nedeniyle anma etkinliği düzenleyen gurupların Türk ve Azerbaycan bayraklarının yakmasına sert tepki gösterdi.

Adem Evcil, “Bayrak, bir bütünü tamamlayan ilahi bir sevginin gökyüzünde dalgalanışıdır. Bayrak bir milletin varlığının ve bağımsızlığının sembolü, tarihinin hatırasıdır. Değeri, pamuk, atlas ve ipekten yapılmasına bağlı olmayıp, temsil ettiği milletin kıymeti ile ölçülür. Devletin hakimiyetini, bağımsızlığını ve şerefini temsil ettiği için bayrağa saygı gösterilir. Türk Bayrağı gerek tarihi gerek manası ile dünyanın en şerefli bayrağıdır. Hilalini islamın nurundan,yıldızını Türklüğün şuurundan,rengini şehitlerimiz kanından almaktadır” diye konuştu.

“KUTSALIMIZA EL UZATILDI”

“Haçlı zihniyeti şimdilerde suret değiştirmekte ve farklı ülkelerle karşımıza çıkmaktadır. Azerbaycan Karabağ’da binlerce soydaşımızı acımasızca katleden ermeni soysuzlar bir kez daha Türk Düşmanlıklarını bayrağımızdan çıkarmışlardır. Kutsalımıza el uzatmışlardır. Bu çirkin ve haysiyetsizce saldırıyı şiddetle kınıyorum.”

“TÜRK’ÜN GÜCÜ ÖNÜNDE DİZ ÇÖKECEKSİNİZ”

“Bu elim hadisenin müsebbiplerinin en ağır şekilde cezalandırılması için Türk Dış işlerini göreve davet ediyorum.And olsun ki birgün Türkün gücünü görecek,önünde diz çökeceksiniz! Bayraksızlar bayraksızlar. Yere düşse bayrak sızlar. Nerden bilsin kıymetini, soysuz sopsuz bayraksızlar.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.