VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 25 NİSAN SALI

25 Nisan 2017

......................

  1-Karayollarından emekli Vural saatçilerin sahibi, Fatma VURAL GÜNEY, Fikret ve Ferda VURAL'ın babası, Suzan VURAL'ın eşi; Rahman VURAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Öksüz Tekke Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çakmaklar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

  2-Gerede İlçesi  Orta Mahalleden, Emine Güvenç, Nuri Aydoğan'ın ablası, Sinan ve Ahmet Aydoğan'ın halası, Mustafa, Muzaffer ve Rıdvan Güvenç'in teyzeleri Mehmet Güvenç'in anneannesi, Saim Çonkarlı ve Semiha Kara'nın teyzesi; Hatice YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığı'na defmedilecektir.

  3-Gerede İlçesi Seviller Mahallesinden, Merhum İlyas Ergüven'in oğlu, Meral Ergüven'in eşi, Muhsin Ergüven'in kardeşi, Murat Ergüven'in abisi, Metin, Kübra ve Mücahit Ergüven'in babaları; Tahsin ERGÜVEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Mudurnu halkından Merhum Cemal ATALAY'ın oğlu, Haluk ATALAY'ın babası, Yelda ATALAY'ın kayınpederi, Başak ve Berkay ATALAY'ın dedeleri, Ruhiye ATALAY'ın eşi, Mudurnu Hacı Tahsin beylerden, emekli ziraatçi; Edip ATALAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

5-Gerede İlçesi Göynükören köyünden, Mehmet ve Yıldırau Ünal'ın anneleri, Fatime ÜNAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Göynükören Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. 

       

 

2 yorum yapılmış
  • DursunCagatay
    20 Kasım 2020 • 14:59
    Rahmetli enişteme allah'tan rahmet eylesin ablama yiyenlerime başsağlığı diliyorum eniştem rahman vuralın vefatına çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun eniltemin
  • DursunCagatay
    20 Kasım 2020 • 15:37
    Allah gani gani rahmet eylesin enişteme yeri çenet olsun rahman vurala ablam suzan vural çağatayı ve yiyenlerime çok özledim lütfen beni arayın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.