VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUAT ÇAPA MAÇI DEĞERLENDİRDİ

23 Nisan 2017

.................

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Bugün için mutluyuz ama 34 hafta sonra daha çok mutlu olmak istiyoruz. Bu işin ciddiyetini gözardı etmemek gerekiyor. Bundan sonraki iş detaylarda gizli. Önemli olan o detayları yakalayabilmek. Detayları iyi şekilde analiz edip ve o doğrultuda çalışabilmek. Biz de bunu gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi.

Boluspor kendi evinde Bandırmaspor'u 4-1 mağlup ederken, Teknik Direktör Fuat Çapa maç sonunda açıklamalarda bulundu. Çapa, “Bundan sonraki süreci iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bugün net bir skorla galip geldiğimiz için mutluyuz. İlk devre özellikle çok iyi oynamadık. Daha iyi oynadığımız karşılaşmalar oldu. Ama oynamamız gerektiği gibi oynadık. Rakibi geçtiğimiz hafta izlediğinizde, özellikle sizin topu kaptırmış olduğunuz alanda kontraya çok iyi çıkıyorlardı. Biz kontraya alan bırakmamak adına rakibi ikinci alanda karşılayıp onların oynamak istediği oyunu bir şekilde biz oynamaya çalışmaktı. Golden sonra bunu daha rahatlıkla yapabildik.” ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ OLAN DETAYLARI YAKALAYABİLMEK”

“Son haftalara nazaran bugün değişiklikler yaptık. Oynayan arkadaşlarımız da beklediğimiz performansı iyi bir şekilde gösterdiler. Bugün için mutluyuz ama 34 hafta sonra daha çok mutlu olmak istiyoruz. Bu işin ciddiyetini gözardı etmemek gerekiyor. Bundan sonraki iş detaylarda gizli. Önemli olan o detayları yakalayabilmek. Detayları iyi şekilde analiz edip ve o doğrultuda çalışabilmek. Biz de bunu gerçekleştirmeye çalışacağız.”

2 yorum yapılmış
  • Misafir
    23 Nisan 2017 • 07:09
    Boluspor Takımı Bu,Guido ve Bentley'in neler yaptığını herkes gördü,Altınordu maçın'da Musa net üç gollük şutu harcadı,Jansenin alınması hata idi.Melih Süper,Yakışıklı ve Uzun boylu,İsterse,GALATASARAY'ın Eski Kalecilerin'den VAROL ÜRKMEZ Gibi,Uçtuğu zaman ÜST Direkle Parelel olur,Başarılar.Nisan 2017
  • Misafir
    24 Nisan 2017 • 02:24
    Yanlış anlaşılmasın,Jansen'in Altınordu Maçın'da İkinci yarı oyundan alınıp değiştirilmesi hata idi.Yoksa Jansen Boluspor'un Kalbi,Musa'nın çıkması gerekiyordu,hoca yanlış yaptı.Jansen orta saha'da Rakip'den Top sökücü,Pas Dağıtıcı,Gol Atıcı,Boluspor'un Penaltıcısı,Başarılar,Süperlig'de de oynar,Aynı zaman'da çok Efendi.2017 Nisan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.