VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR YENİDEN ŞAHA KALKTI

23 Nisan 2017

.....................

Boluspor, kendi evinde Bandırmaspor'u 4-1 mağlup ederek ilk 6 şansını devam ettirdi. Kırmızı beyazlı ekibimizin gollerini Andre Santos (2) Guido ve Ramazan Sal kaydetti. Boluspor puanını 44'e çıkarttı.

Geçtiğimiz hafta Altınordu deplasmanında 2-0 mağlup olan ve ilk 6 için hayati önem taşıyan karşılaşmaya iyi başlayan Boluspor'un ilk golü 14'üncü dakikada Andre Santos'tan geldi. Bu devrenin ilk bölümünde oyunun kontrolünü elinde bulunduran Boluspor ilk yarının son bölümlerine doğru Bandırmaspor'un ataklarında rakibine fazla gol şansı vermezken, 42'inci dakikada organize gelişen kontra atakta Santos bir kez daha sahneye çıktı ve maçı 2-0'a taşıdı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

İkinci yarıya Bandırmaspor biraz daha etkili başladı. Boluspor defansı ve orta sahası rakibe yine fazla gol şansı vermedi. Guido 71'inci dakikada ekibimizin 3'üncü golünü kaydetti.   Konuk ekip bu gollere 75'inci dakikada Marino ile karşılık verse de son sözü 82'inci dakikada Ramzal Sal söyledi. Mücadele 4-1 Boluspor'un üstünlüğü ile sona ererken ekibimiz 44 puana ulaşarak ilk altı takibini sürdürdü. Kırmızı beyazlılar 30 Nisan'da Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Boluspor: Melih Ağa, Andre Santos (86' Renato Arapi), Ramazan Sal, Furkan Şeker, Alim Öztürk, Chukwuma Akabueze, Guido Kocer, Özgür İleri, Yusuf Emre Gültekin (65' Kadir Bekmezci), Cengiz Umut Meraş, Rydell Poepon (80' Anco Jansen)

Teknik Direktör: Fuat Çapa

Bandırmaspor: Okan Koçuk, Serkan Sözmen, Brinner, Bahri Can Avcı, Mamadou Fofana, David Kılınç (46' Sertaç Çam), Marino, Lukas Droppa, Feridun Kıroğlu (58' Atabey Çiçek), Üstün Bilgi, Doğan Karakuş (78' Ömer Kandemir)

Teknik Direktör: Mustafa Uğur

Hakem: Barış Şimşek, Erdinç Sezertam, Mustafa Savranlar, Zorbay Küçük

Goller: DK 14: Andre Santos (Boluspor), DK 42: Andre Santos (Boluspor), DK 71: Guido Kocer (Boluspor), DK 75: Marino (Bandırmaspor), DK 82: Ramazan Sal (Boluspor)

Sarı Kartlar: DK 23: Bahri Can Avcı (Bandırmaspor), DK 73: Brinner (Bandırmaspor), DK 74: Chukwuma Akabueze (Boluspor), DK 90: Anco Jansen (Boluspor)

1 yorum yapılmış
  • BeyazGlKrmzGlGllerArasndanGelir
    23 Nisan 2017 • 05:36
    Boluspor Süper,Guido ile Bentley ilk Onbir'de saha'da(Boluspor 4-Bandırmaspor 1 Gözlerin Kimseye ümit vermesin,Yalnız Benim için,Bak Yeşil Yeşil.Şarkı 2017 Nisan Misafir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.