VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ'DAN TELEFERİK VE DAĞ KIZAĞI AÇIKLAMASI

23 Nisan 2017

....................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Teleferik konusundaki maliyetle ne ise kabul ediyoruz. Riske giriyoruz. Ama dağ kızağını yapıp yapmama konusunda maliyete bakıyoruz. Şu an maliyeti düşürmek içinde gayretlerimiz var. Belki mesafeyi daraltıp, kısaltacağız” dedi.

Karacasu Beldesi ile Gölcük Tabiat Parkı arasında yapılan teleferik ve dağ kızağı projesi hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Teleferik konusunda riske girerek maliyetini kabul ettik. Dağ kızağında mesafeyi kısaltarak maliyeti düşürmeyi düşündüklerini ifade etti.

“MESAFEYİ KISALTACAĞIZ”

Alaaddin Yılmaz, “Riske giriyoruz. Dağ kızağını yapıp yapmama konusunda maliyete bakıyoruz. Şu an maliyeti düşürmek içinde gayretlerimiz var. Belki mesafeyi daraltıp, kısaltacağız. Önce mesafeyi düşürecek mesafeyi deneyebiliriz. Ondan sonrada eğer iyiyse devam ettirebiliriz. Çünkü bizim mesafemiz dünyada en uzun mesafeydi. Dünya’daki diğer ülkelerin bu mesafeyi kısa tutmalarının sebebi ticari bir bakış olabilir. Heyecanı bir noktaya kadar yaşabiliyorsunuz. Son görüşmeleri firmalarla yaptık. Danışman firmamızla da yaptık. Yani kısa tutup, maliyeti yapmak ondan sonrada olursa bir kademe daha devam ettirmek. Bununla ilgili hepsinin kararını vereceğiz” diye konuştu.

www.koroglugazetesi.com

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    23 Nisan 2017 • 11:29
    Bıraksın bu gereksiz işleri. Önce yolları yapsın. Yollar perişan halde yazıklar olsun.
  • Bolu
    24 Nisan 2017 • 11:19
    Yollar bozuk biri define aramış sanki
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.