VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MACERA TUTKUNLARININ GÖZDE ADRESİ

23 Nisan 2017

....................

Türkiye'de rafting sporunda marka haline gelen Düzce'nin Cumayeri ilçesindeki Melen Çayı, macera tutkunlarının yeni adresi haline geldi. Rafting Düzce İl Temsilci Tepe, “Geçen yıl 80 bin kişi buraya rafting yapmaya gelmişti. Bu yıl hedefimizi yükselttik 100 bin kişiyi burada ağırlayacağız” dedi.

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde bulunan Dokuzdeğirmen rafting parkuru, bu sporun tutkunlarının uğrak mekanları arasında yer almaya devam ediyor.

Rafting Düzce İl Temsilcisi Birol Tepe, “Düzce ve rafting artık çok ciddi şekilde markalaştı. Bu markayı bu çıtayı en yukarıya çekmek için rehber ve diğer tesislerdeki arkadaşlarımızla elimizden geleni yapacağız. Burada 5 işletme olarak hizmet vermeye çalışıyoruz. Her işletme hafta sonu yaklaşık bin misafirini ağırlayıp, rafting yaptırıyor” diye konuştu.

“BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ”

Düzce'nin rafting konusunda Türkiye'de rol model olduğunu ifade eden Tepe, "Kayseri ve Giresun valiliklerinden aranarak rafting ve tesisleşme konularında yardım istediler.  Bu Düzce'nin rafting konusunda Muğla'yı, Antalya'yı ve Rize Fırtına'yı geçtiğinin göstergesidir. Bizden buralara profesyonel rafting tur organizasyonları kurmak için talep var. Bu bizim için gurur verici bir şey” ifadelerini kullandı. 

  • MACERA TUTKUNLARININ GÖZDE ADRESİ
  • MACERA TUTKUNLARININ GÖZDE ADRESİ
  • MACERA TUTKUNLARININ GÖZDE ADRESİ
  • MACERA TUTKUNLARININ GÖZDE ADRESİ
  • MACERA TUTKUNLARININ GÖZDE ADRESİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.